avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACT CONSTITUTIV ATESTAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACT CONSTITUTIV ATESTAT

Buna ziua,
Vreau sa-mi înființez o firma de paza, actul constitutiv trebuie atestat sau autentificat. am un prieten care este consilier juridic. întrebarea este dacă actul constativ atestat de el este valabil având în vedere ca firma este de paza?
mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: utc , utilizator 17:26, 22 Decembrie 2009
Am găsit ceva de genul - art. 4 din Legea 514/2003 și art. 10 din statutul profesiei de consilier juridic "atesta data, identitatea parților și conținutul actului".
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
utc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Deschiderea firmei de constructii Aurel_basarab Aurel_basarab buna ziua vas ruga sa ma ajutati,. am o intrebare cum sa deschid o firma in romania anume in domeniul constructiilor..cit ma coasta ce taxe am de achitat si de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl YoN_3L YoN_3L Buna. Sunt din Republica Moldova si imi fac studiile in Romania. Pot sa infiintez SRL? daca da, atunci care sunt actele necesare? (vezi toată discuția)