avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj!!!

tocmai am fost anuntata ca de astazi voi intra in preaviz pentru restructurarea postului. data fiind situatia actuala din tara trebuie sa ma gandesc si la somaj. as vrea sa va rog sa imi spuneti daca voi putea depune actele pentru somaj in localitatea unde am lucrat timp de 3 ani (alta decat cea din buletin) si de unde nu as vrea sa plec.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 22:57, 5 Ianuarie 2010
Puteti numai daca va stabiliti resedinta in acea localitate, daca nu, va trebui sa depuneti actele la agentia in raza careia aveti domiciliul.
Nu trebuie sa plecati din localitate, insa trebuie sa mergeti lunar la agentia de somaj unde depuneti dosarul pentru a vi se viza carnetul de somaj. Este o conditie pentru acordarea indemnizatiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)
Somaj Dania_R Dania_R Buna ziua, Plec in concediu pe durata somajului, o saptamana. Trebuie sa anunt ca plec din tara? Multumesc! (vezi toată discuția)
Viza somaj in alt judet iuliancico iuliancico Buna ziua Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara. Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca ... (vezi toată discuția)