avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... E-mailuri trimise în numele meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

E-mailuri trimise în numele meu

Bună ziua.

Compania la care lucrez trimite e-mailuri în numele meu, care conțin greșeli gramaticale. Le-am atras atenția asupra acestui lucru, dar nu prea au luat-o în serios, pentru ei greșelile gramaticale nu sunt o problemă.

Aceste e-mailuri sunt trimise de multe ori fără ca eu măcar să le cunosc conținutul, dau dacă le cunosc conținutul nu am opțiunea să intervin.

Consider jignitor acest lucru, mai ales că apoi, eu trebuie să vorbesc cu destinatarii e-mailurilor telefonic.

Există vreo bază legală prin care aș putea să îi cer companiei să înceteze?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:33, 28 Ianuarie 2022
Dap, ar fi hartuire, dar doar daca sunteti singurul (sau aproape singurul) cu care procedeaza asa.
Nu sunt singura persoană, mai sunt 3 persoane în aceeași situație, și pe ei îi deranjează, dar deocamdată nu au spus nimic, deoarece nici nu știu/știm dacă avem pe ce bază să le cerem acest lucru. (După cum am precizat, cu frumosul am încercat, dar n-a funcționat).
Poate mai sunt 30-50 de angajati care patesc acelasi lucru, dar nu-i deranjeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje pirat zyx zyx As dori sa stiu daca in situatia in care primesc e-mailuri si faxuri cu materiale ofensatoare si ma decid sa fac plangere penala - sa zicem de maine - pot avea ... (vezi toată discuția)
Despre hartuire in noul cod civil adrian_1984 adrian_1984 Un fost prieten (iubit) de-al ei ii trimite prietenei mele mesaje pe mail, in care ii spune ca doreste sa vorbeasca cu ea. Nu e agresiv sau vulgar, mesajele ... (vezi toată discuția)
Spam-ul cel de toate zilele... ciprian_ntz ciprian_ntz Stiu ca exista 1001 de subiecte create pe aceasta tema, le-am citit aproape pe toate... insa tot nu imi este clar. Poate cineva pana la urma sa delimiteze ... (vezi toată discuția)