avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... transfer plati prin ordin de plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

transfer plati prin ordin de plata

O primarie a efectuat niste plati catre o biserica, de la capitolul culte, (din bugetul local aprobat de Consiliul local) prin ordin de plata. Este posibil ca singurul document prin care s-a dat o suma de bani, sa fie doar un ordin de plata? Nu trebuia incheiat un contract de achizitie? Si in plus banii au fost transferati intr-un cont BCR iar nu prin Trezorerie, cum ar fi trebuit deoarece primariile lucreaza cu acestea din urma? Urgent!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:39, 22 Ianuarie 2010
O.G. 82/2001, reglementeaza stabilirea formelor de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România.
In alta ordine de idei, banii alocati pentru culte in bugetul local, trebuiau alocati prin H.C.L. in urma cererii parohiei, motivata, cu proiect de investitie, si toate cele, nu luata sacosa de bani si dati la popa. :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa se faca ca primarii si popii sa respecte legea mirela matias mirela matias Daca OG 82/2001, aprobata cu Legea 125/2002 si Normele metodologice de aplicare 1470/2002 spun ca bugetele locale trebuie sa aloce si sa vireze sume ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. se poate spune că preoții sunt plătiți ... vint dorel vint dorel Bună dimineața. Se poate spune că preoții sunt plătiți de stat? Cu adaos salarial de la parohie? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)