avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ce procedura juridica trebuie urmata pentru a reclama ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ce procedura juridica trebuie urmata pentru a reclama hartuirea ...

Ce procedura juridica trebuie urmata pentru a reclama hartuirea si amestecul in viata profesionala, privata si chiar intima de catre un individ cu complici in diferite structuri ale statului care imi face viata un calvar de peste 18 ani si deasemenea poate stiti domnilor avocati o persoana incoruptibila care imi poate reprezenta interesele intr-un mod cat mai.profesionist in conflictul cu acest individ pe care, fara nici o rezerva , il vreau in puscarie !!!
Cel mai recent răspuns: Cezar Dima , utilizator 15:17, 25 Martie 2024
Un angajat care a fost supus hartuirii poate sa faca o plangere la institutiile publice care au competente in domeniul hartuirii. Aceste plangeri se pot face conform prevederilor Legii nr. 202/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, la:
- inspectoratul teritorial de munca;
- Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii;
- instantele de judecata;
- organele de cercetare penala daca hartuirea este atat de grava, incat se incadreaza in formele prevazute de Codul penal.
Nu sunt angajat ..Sunt administratorul unui SRL.pe care muncesc singur de peste 8 ani .Ce mi se intampla mie de foarte multi ani asa cum am.specificat in postare este o supraveghere continua fara temei cu scop de intimidare si amestec in viata profesionala (convorbiri telefonice ascultate fara mandat si fara justificare legala, manipularea persoanelor cu care intru in contact sub pretextul unor asa zise verificari interminabile fara temei sau, de-a lungul anilor trecuti, chiar interventii impotriva intereselor firmei pe care o reprezint prin influentarea diferitilor clienti de a nu-mi .plati serviciile prestate, prin nerespectarea unor obligatii contractuale avute de mine cu ei, "dedicatii" cu clienti falsi care sa-mi ocupe timpul si de pe urma carora rnu pot obtine incasarii, blocarea prin recenzii negative false a numerelor folosite pe whatsapp pentru a masca convorbiri avute de mine cu clienti fictivi trimisi de el etc etc ) Pe plan personal ca si profesional imi monitorizeaza traficul pe internet si convorbirile personale , intervine, uneori cu complicitatea administatorilor de site pe conturi de ale mele personale deschise pe diferite site-uri de socializare, creeaza conturi fictive cu care as intra in contact pentru a colecta lucruri chiar intime cu scop de denigrare , intervine in relatiile mele personale pentru a-mi influenta viitoarea partenera in decizii luate in privinta mea., ....Acest nemernic imi face viata un calvar in acest fel de 18 ani ...si toate aceste ilegalitati le comite nu direct ci prin interpusi cu statut social "serios" aflati in cardasie cu el ...Trebuie sa stiti ca individul este extrem de pervers cu aptitudini deprinse de-a lungul anilor in astfel de indeletniciri care nu au nici cea mai mica legatura cu activitatea lui "oficiala" cu care ar trebui sa-si umple timpul in loc sa se dea in stamba ca mare pilos cum se umfla in pene ca este cand se lauda unora de ce e in stare...Am omis sa mentionez ca , asa cum am simtit , este implicat si i politica, paremi-se simpatizant PSD , parghie care de fapt ii ofera protectie la toate nemerniciile pe care le comite ..Individul a mai avut disensiuni si cu alte persoane din orasul unde se da vedeta ...Multa lume il stie de poama dar din pacate nimeni nu are curajul sa-l infrunte datorita influentei la care apeleaza pentr a-si intimida oponentii...Tin sa precizez ca fara sa exagerez chiar in aceste zile sunt monitorizat de "oamenii" acestui golan pentru a-mi zadarnicii prin intimidare intentia mea de a dezvalui toate aceste lucruri ...
Vreau sa mai specific ca am mai avut intentii de a demasca nemerniciile acestui individ dar, simtind asta , nemernicul a cautat sa afle avocatul la care apelez pentru a-l "prepara" prin influenta care o are in zadarnicirea oricarei plangeri din partea mea !!!
Deasemenea , prin telefoane sfidatoare primite de la acoliti de ai lui, mi s-a sugerat sa plec si din tara daca nu imi convine "tratamentul" la care sunt supus !
Ma indoiesc ca voi gasi pe cineva care intr-adevar sa-mi apere interesele avand in vedere ca in aceasta tara nimanui nu-i pasa de respectarea stricta a legii ...Insa din pacate aceasta este singura cale de a ajunge la CEDO daca acest borfas cu acte in regula nu va putea fi bagat in puscarie de un sistem plin de hibe procedurale, dezinteres total fata de aflarea adevarului si care da decizii ce hotarasc soarta unor oameni dupa puterea banilor nu a codului penal !
E clar...
Stiu ca e clar ...Ideea e ca am nevoie de o solutie cel putin cu care sa pornesc in demersurile mele ...Sunt absolut singur in toata aceasta poveste , nu am avut tangenta niciodata cu sistemul juridic pt ca nu am avut nevoie si , va dati seama , risc si unele lucruri..Nu vreau sa o fac degeaba !

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

E clar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura juridica trebuie urmata pentru a reclama hartuirea ... Cezar Dima Cezar Dima Ce procedura juridica trebuie urmata pentru a reclama hartuirea si amestecul in viata profesionala, privata si chiar intima de catre un individ cu complici in ... (vezi toată discuția)
Scrierea pe un blog a vietii traite in cuplu timp de 12 ani, poate atrage actiune in instanta din partea persoanei care se simte lezata ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL As vrea sa imi scriu povestea vietii mele traite alaturi de cineva timp de 12 ani, bazata 100 % pe realitate si intreb daca femeia cu care am trait poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire, ajutor!!! simo79 simo79 Buna ziua, Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat. E in legatura cu o persoana hartuita de un barbat cu care a avut in trecut o relatie pasagera. ... (vezi toată discuția)