avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt obligata sa emit adeverinta de vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt obligata sa emit adeverinta de vechime pentru ...

Buna ziua!
Sunt obligata sa emit adeverinta de vechime pentru un fost angajat care a lucrat in perioada 1995-1999 (inainte de aparitia revisalului). Mentionez ca toata vechimea si modificarile salariale sunt inscrise in carnetul de munca. Totodata in perioada lucrata salariatul nu a beneficiat de sporuri. Carnetul de munca se afla in posesia lui. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 28 Aprilie 2024
1. Ce treaba are REVISAL-ul cu solicitarea angajatului ?

2. Vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010 se probează cu carnetul de muncă.
In speta, daca perioada este mentionata in carnetul de munca, solicitarea nu are justificare, mai ales ca nu a beneficiat de sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea dosarului de pensionare Morisca10 Morisca10 Buna seara Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns direct la intrebarea mea . Am solicitat extras dupa revisal la ... (vezi toată discuția)
Mai multe locuri de munca dar acelasi sector de activitate PAMFIL CAMELIA PAMFIL CAMELIA Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)
Despre adeverinta in vechime Ruxii Ruxii Am primit adeverinta de la angajator cu vechimea de 4 ani...dar nu apar in revisal...ce fac? (vezi toată discuția)