avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Va contactez în speranța că mă puteți ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Va contactez în speranța că mă puteți ajuta ...

Bună ziua! Va contactez în speranța că mă puteți ajuta și pe mine va rog cu câteva informații despre ce urmeaza sa se intample si ce am de facut, legate de un dosar penal, în care am calitatea de suspect.
Fapta este înșelăciune, intr-un supermarket am schimbat preturile unor produse, am plătit la case o valoare mai mica, respectiv 84 lei în loc de 700 lei, iar după plata am fost oprita de paza și șefa de magazin. Am vrut sa plătesc apoi integral, dar au chemat politia. Supermarketul nu a avut nici a suferit nici un prejudiciu. Am fost luata la secție, mi-au luat amprentele și mi-au făcut poze, apoi au deschis un dosar penal în care am calitatea de suspect pentru înșelăciune, art 244, alin 1. Mi-au dat drumul imediat după declarații. Menționez, ca nu am mai făcut niciodată nimic altceva penal și am avut mereu cazierul curat. Nu sunt mandra deloc de fapta pe care am comis-o și îmi pare rău. As vrea sa știu ce se intampla va rog de acum încolo, pentru ca nu mi-au spus nimic la politie și nu știu ce urmeaza. Mulțumesc!





Cel mai recent răspuns: Anonim08 , utilizator 12:22, 2 Mai 2024
Va veti "bucura" de ceva drumuri pe la politie. Si cam atat. Nu mai cheltuie statul bani la asa fapte minore.
Risc sa primesc executarea sancțiunii cu închisoare?
Daca ati achitat prejudiciul, sunt sanse sa va fie clasat dosarul.
Nu m-a lăsat sa achit nimic, am vrut , dar șefa de magazin a fost categorica ca nu vrea sa achit, a luat produsele înapoi, iar mie mi-a restituit suma care o achitasem inițial mai mica. Practic ei au rămas înapoi cu produsele.

Dapix a scris:

Daca ati achitat prejudiciul, sunt sanse sa va fie clasat dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin, prejudiciu recuperat, calitate de suspect - furt calificat, cum scap de raspunderea penala? mirciunelius mirciunelius Buna ziua, am fost prins la iesirea din magazin, dupa casele de marcat din Auchan, avand in rucsac produse alimentare in valoare de 102 lei. A fost ... (vezi toată discuția)
Blocare casa de marcat/ furt Ania25 Ania25 Sunt terminata, pe 24 am fost impreuna cu soțul intr-un supermarket pentru a lua cadouri pentru cei dragi, pentru a nu sta la o coada interminabila am fost la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)