avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita de asigurare a locuintei!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita de asigurare a locuintei!

Pentru a putea asigura cladirile ce au fost construite intre anii 1920 - 1940 este nevoie de documente privind expertiza tehnica sau documente de unde rezulta ca au fost consolidate / renovate.

De unde pot solicita aceste documente?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:23, 6 Martie 2010
Solicitati oficial relatii,la autoritatea care a proiectat imobilul sau care detine arhiva acesteia,sau primaria responsabila
Depinde de asigurator. Este suficient ca pe cererea de asigurare sa treceti anul construirii:inainte de 1940, intre 1940 si 1977 si dupa 1977. In continuare tot pe acel document va intreaba daca imobilul a fost supus unor reparatii si cand(in ce an).
Asigurarea casei se face in urma unui credit de nevoi personale cu garantie imobiliara. Casa este construita pana in anul 1940, fapt pentru care mi s-au solicitat documente privind expertiza tehnica sau un document de unde rezulta ca a fost consolidata / renovata.

Aceste documente justificative de unde le pot solicita?
Adresati-va unei firme de asigurari care va solicita doar evaluarea facuta de banca, care sa fie agreata si de banca.Dati-mi un mesaj privat si va pot da mai multe lamuriri. Nu va va costa nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie impunere pt. primarie Benedek_Judit Benedek_Judit Imobilul in care locuiesc este format din 66 mp, construiti din lemn prin anii1940 la care s-au mai adaugat 56 mp, construiti din caramida in 1977. Pana acuma ... (vezi toată discuția)
Apartament intr-un bloc din 1930-1940; merita? cosmin b. cosmin b. Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii, sfaturi, lamuriri... Am gasit un apartament de vanzare in zona centrala a Bucurestiului- Universitate mai ... (vezi toată discuția)
Buna seara gentianap gentianap am un proces cu o primarie prin care solicit acesteia sa emita o dispozitie sa imi acorde despagubirea pt imobilul bunicilor mei. imobilul a fost preluat ... (vezi toată discuția)