avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Activitate simion lenuta

Activitate simion lenuta

Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua! A-și dori să vă adresez o întrebare: Soțul meu pensionar militar, ieșit la pensie în anul 2007, conform legii 8/2006, a mai lucrat după trecerea în rezervă circa 16 ani, cu contract de muncă în Italia. În acest caz la împlinirea vârstei standard de pensionare i se va mai adaugă ceva la pensie, cum trebuie să procedăm? Vă mulțumesc anticipat și aștept răspuns!
Bună ziua! A-și dori să vă adresez următoarea întrebare: Soțul meu pensionar militar de aproximativ 17 ani, a mai lucrat după ieșirea la pensie circa 16 ani cu contract de muncă în Spania. În acest caz la împlinirea vârstei standard de pensionare i se va mai adaugă ceva la pensie? Vă mulțumesc anticipat și aștept răspuns!
Influienţiază cu ceva Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 103/2017 publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1010 din 20 decembrie 2017 Indemnizatia de 50% din pensie ce o primeau militarii muzicieni de la Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR) din 1 ianuarie 2018?
Multumesc anticipat si astept raspuns!!
In constanta...tara lui mazare voda, cartierul poarta 6... uitat de lumea reala...citiva martalogi fac in fiecare sfarsit de saptamana sambata si duminica...de pe la 10 pana pe la 16...gratare,cu foc in marginea parcarii...langa masini, in fata blocului meul , vrem si noi sa stam cu geamurile deschise, mai ales noi,cei de la parter.garcea trece si se face ca nu-i vede, ca au rude la primarie, iar restul de oameni nu au ce face.prefera sa taca si sa inhaleze fumul in casa , decat sa se certe cu ei. stie cineva unde pot sa-i reclam??? ca eu unul m-am saturat...
De aproximativ o saptamana un vecin (politist) bate cu bormasina in pereti de dimineata de la 07.00 pana la 10.30, avem copii care vin de la scoala si nu se pot odihni, nu-si pot face temele, va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie.
Am sunat la politia locala si le-am amintit de LEGEA NR. 61 DIN 1991 ŞI LEGEA NR.2/17.01.2000 si au spus ca nu mai suntem pe vremea lui ceausescu.
Va rog sa imi spuneti unde sa fac plangere, reclamatie..? Multumesc!
Avem un băieţel de 17 ani şi în urma cu 16 ani a fost diagnosticat cu DSV (defect septo ventricular), copilul a fost operat şi operatia a fost o reuşită, după care copilul a urmat cursurile gimnaziale unde a facut sport fără nici un fel de probleme, şi chiar cu o plăcere deosebită, iar la ultimul control medicii specialişti au spus că este perfect sănătos.
Întrebarea noastră este dacă copilul nostru poate urma o carieră militară, mai exact Institutul de Medicina Militara. Vă multumesc anticipat.
dar se vor mai adauga majorari la majorari?
Buna ziua, asi dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:
Am avut un apartament inchiriat din 2006 pana in 2010 pentru o suma de 450 lei/luna, eu ne avand un loc de munca era singurul meu venit, si am primit o instiintare de la casa de asigurari de sanatate in anul 2010 ca am de platit o suma de 1560 lei noi pentru ca nu am fost asigurata in perioada cat am avut apartamentul inchiriat, am fost la casa de asigurari de sanatate am achitat aceasta suma , iar in ianuarie 2012 primesc o somatie cu titlu executoriu ca daca nu platesc suma de 1100 lei zic ei ,,MAJORARI" din 2006 pana in 2010 la suma ce am achitato in 2010, voi fi executat silit.
va rog frumos sa mi spuneti ce sa fac. Va multumesc anticipat.


sunt o viitoare mamica si nu am lucrat in ulttimii 3 ani, intrebarea mea este
beneficiez si eu de indemnizatie de crestere a copilului?
- daca da ,ce cat este indemnizatia?
- si pe ce perioada?
Va multumesc anticipat