avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate olgachelu

Activitate olgachelu

Răspuns la discuția Mostenire
cheltuielile ocazionate de dezbaterea mostenirii se suporta de toti mostenitorii.
in cazul in acre fratele nu doreste sa se prezinte singura solutie pe care o vad este o actiune in fata instantei de judecata prin care sa dezbateti succesiunea.la notar in lipsa fratelui nu poate fi dezbatuta succesiunea.asadar parerea mea este ca ar trebui mers in insanta.
Răspuns la discuția Divort cu minor
in ceea ce priveste puctul 6 inseamna ca nu datorati nimicdin cheltuielile procesului(taxa de tibru, onorariu avocat).punctul 3 se refera la faptul ca aveti dreptul da supraveghati pregatirea profesionala a copilului, sa aveti legaturi cu copilul, sa aveti o parere in cea ce priveste formele de invatatmant pe care le va urma, la plecare din tara cu minorul va trebui sa va dati acordul, asta in cazul in care mama doreste sa faca o calatorie, deci tot cea ce reprezinta cresterea unui copil.
buna ziua.nu vad ce impediment aveti sa introduceti acum si partajul.ambele dosare se pot desfasura in paralel.adica nu are nici o releventa daca divortul nu s-a finalizat.puteti introduce linistita cererea de partaj.
Discuție somatie plata
buna ziua.un sfat daca se poate.daca am achitat 10 usi termopan mi s-a emis factura insa usile nu le-am primit de 2 luni pot face o somatie plata?m-am adresat si opc acestia sfatuindu-ma sa merg in instanta.evident am achitat si pretul.
Răspuns la discuția vanzare apartament neintabulat
da.
Răspuns la discuția succesiunea partiala
da
Răspuns la discuția mostenire
nu detin informatia asta insa notarul a considerat ca este bun propriu al defunctului intrucat apare "dreptul de propr.asupra..." si nu ca la celelalte imob.unde spune cota de 1/2.eu asa am inteles din citatia noarului.dvs. nu la fel?merci
Răspuns la discuția DEZBATERE MOSTENIRE
probabil veti ajunge sa va judecati cu fratii.este singura optiune in cazul dvs.instanta urmand sa decida impartirea mostenirii si un eventual drept de creanta pe care dvs in aveti.
Discuție mostenire
buna ziua.ce parere aveti?un contract de imprumut cu icvl semnat de defunct in 1978 inaintea casatoriei cu ss este bun propriu sau comun?casatoria cu ss in 1990 restul ratelor din 1990 achitate in timpul casatoriei.merci