avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters236742

Activitate ContSters236742

daca aveti iesirea din indiviziune facuta nu aveti nevoie de nimic de la fratele dvs., atat timp cat faceti doar pt lotul dvs. acum fiecare sunteti proprietari pe cate un lot separat. o zi buna
nefiind cetatean al unei tari UE faptul ca este casatorit cu dvs nu il scuteste de viza, el va fi obligat sa aiba viza chiar si cand vine in Romania, daca ii faceti drept de rezidenta in Romania nu ii va mai trebui viza pt Romania dar pt celelalte tari da
Răspuns la discuția proprietate-accesiune imobiliara
ati spus ca ati fost executat pe teren. in virtutea faptului ca sunteti prorietarul constructiei aveti si un drept de creanta. dar daca ati fost executat pe teren ca urmare a unei datorii nu vi se executa si constructia decat daca ati garantat cu ea sau datoriile nu sunt acoperite doar de teren. constructorul de buna credinta este in situatia in care dvs ati fi construit pe terenul altei persoane si atunci el devenea prin accesiune si proprietarul constructiei dar dvs fiind de buna credinta (ati crezut ca aveti un titlu valabil pe teren) aveti un drept de creanta in sensul ca adevaratul proprietar al terenului trebuie sa va dea valoare constructie precum si cresterea valorii terenului ca urmare a ridicarii constructiei.
Răspuns la discuția Disputa mostenire
la contabil nu se poate dezbate o mostenire la notar. impartirea terenului se numeste iesire din indiviziune, iar dupa dezbaterea mostenirii puteti face separerea prin acord la notar iar daca nu va intelegeti in instanta. inteleg ca ceilalti renunta practic la mostenire iar fiul celui decedat nu vrea ca urmare nu poate fi obligat. in situatia dvs ce puteti face este sa dezbateti mostenirea in instanta si tot in acel proces sa cereti si separarea si acolo fiecare poate renunta la cat si ce vrea. este mai putin costisitor financiar decat la notar iar daca nu va intelegeti aceasta este singura solutie
infractiunea continua se caracterizeaza prin prelungirea in chip natural a actiunii/inactiunii ce constituie infractiune, dupa consumare (dupa savarsire) pana la interventia unei forte contrare (fapt, actiune, eveniment ce opreste evolutia infractiunii: vointa faptuitorului, interventia autoritatii etc)
Infractiunea continuata se caracterizeaza prin savarsirea de catre aceeasi persoana, la intervale de timp diferite, in realizarea aceleiasi hotarari infractionale a unor actiuni/inactiuni care prezinta fiecare in parte continutul aceleiasi infractiuni.
Răspuns la discuția Acordul vecinilor
daca nu are asociatie de proprietari obligatoriu este de locatari si exista o stampila in bloc a administratiei, semneaza cine o are si indeplineste practic functia de presedinte. in ce priveste vecinii puneti sa semneze altcineva din familie sau puneti sa semneze cati sunt. nu vine nimeni la usa lor sa verifice aceste acorduri ale vecinilor.
Răspuns la discuția proprietate-accesiune imobiliara
sunteti in continuare proprietarul constructiei daca v-a fost executat doar terenul nu si constructia. constructia poate fi executata in masura in care ati garantat si cu aceasta datoria sau trebuie acoperita datoria dvs ( in functie de situatie)
O seara buna si dvs.
avocata avea dreptul sa depuna cererea daca avea procura, iar imputernicire avocatiala poate fi semnata si la distanta (telefon, fax). i s-a data termen sa traduca procura e normal.