avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate soparla62

Activitate soparla62

Va rog!
Bună ziua. Recurs la Curtea de apel București, admisibil ori inadmisibil?
Retrocedările pe legea nr. 18/1991 Practici neunitare, termene lungi, motivării date după 9 luni de zile.

Ex. Te judeci la o judecătorie din județul Ialomița, judecători praf de incorect, praf în materie de lege și imparțiali, decid anularea parțială a unui, Titlu de proprietate. Motivare vine după 9 luni, cu mențiune dreptului de apel.

Faci apel în termen la, Tribunalul Slobozia mai rău și mai dezastru privind cunoștințele legii 18/1991 a judecătorilor ești furat în fata cu actele de proprietate în mana. Falsuri peste falsuri toate acceptate și trecute sub tăcere în Ialomița.

Sentința civila a Tribunalului Ialomița contrara celei anterioare data de judecătorie. Mai mult după. 5 luni îți vine sentința acasă da nu sunt motivata de loc. Cu actul de proprietate în brate, în Ialomița ți se spune ca nu poți face dovada proprietății. Mai mult, la sfârșitul motivării îți scrie la mișto.
,,CU RECURS ,, în termen de 30 zile de la data comunicării.

Faci recurs sperând ca îți epuizezi toate căile de atac.
Pardon și stop. După ce te chinui 5 ani prin hotia din justiția ialomitei, tu om normal, FACI. RECURS AS CUM. ÎȚI INDICA IN Sentința CIVILA A TRIBUNALULUI IALOMITA

..... DAR STAI BRE NENE CA EȘTI PROSTIT IN FATA CU Sentința Civila IN CARE SCRIE ,,CU RECURS,, Pai de ce ??
Pai ca faci ca prostul recurs la curtea de apel București și când ajungi la primul termen de judecata. Ți se spune clar în fata, ca: "Recursul tău este inadmisibil, au pai de ce??? Pai nu zice judecătorul ialomițean cu recurs ????
Nu pentru ca prevederilor art.1 și art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății fondului funciar, nu te lasă. Și uite asa. ai fost înșelat și furat chiar de judecători, chiar dacă tu ai actele de proprietate, ramai doar cu niște hârtii de șters la.dos.
Deci cum o fii cu,,,, prevederilor art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății,,,, mai ai dreptul. Sau nu mai ai dreptul la recurs mai domnilor judecători.

In concluzie mai am dreptul ori nu la recurs?

Buna ziua ,doresc a face o intrebare, privind ''somajul tehnic''
Lucraiand in domeniul, Horeca pe data de 16.03.20202 odata cu, Starea de urgenta am intrat in somaj tehnic, pana la data de 01.08.2020 cand angajatorul mi-a comunicat scris prin posta electronica (E-mail) faptul ca mi sa desfacut contractul de munca conform art.65 din codul muncii. Arat faptul ca am primit de la angajator, plata somajului tehnic pana in luna iunie, incluziv, pe data de 12 iulie am primit ultimul somaj tehnic aferent lunii iunie 2020.
Desii mi-a fost desfacut contractul de munca incepand cu 01.08.2020 angajatorul refuza sa ne plateasca somajul tehnic aferent lunii iulie 2020. Motivand refuzul prin faptul ca, nu ar fii primit acesti bani. Dar in actul de incetare a contractului de munca, angajatorul specifica faptul ca au fost platite toate sunele de bani, pana la data incetarii contractului de munca. Cea ce inseamna inclusiv luna iulie 2020, cea ce nu este adevarat. suntem in aceasta situatie 12 angajati.
Intrebare: Cum putem afla daca ministerul muncii a virat in conturile angajatorului somajul tehnic pentru luna iulie 2020, pentru cei 12 angajati.
In opinia noastra angajatorul si-a insusit in mod nelegal somajul tehnic pentru luna iulie 2020, pentru cei 12 angajati. cu mentiunea faptului ca restaurantul, firma si-a incetat activitatea.
Cum se poate verifica daca angajatotul, a furat pentru sine acesti bani care de fapt reprezenta, somajul tehnic al angajatilor ?
Multumim
Buna ziua tuturor. Pot solicita Instantei civile de judecata anularea unui act administrativ emis de o primarie, dupa 10 ani ?
Este vorba despre un, Proces - Verbal de Identificare a unui Imobil, despre un Registru Agricol si o Fise de punere in posesie a unui teren. Acte fara acoperire juridica, folosite la vanzarea unui teren.
Intrebarea este: Pot solicita instantei anularea toatala a acestor acte dupa 10 ani ? Am aflat de curand deste existenta acestora.
Multumesc anticipat.
Dupa circa 5 ani de la clasarea cauzei penale cu NUP am descoperit adevarul din acte oficiale emise de statul Roman.
In urma cu 5 ani am sesizat organele de politie si parchetul in legatura cu o tulburare de posesie asupra unei proprietati pe care o detineam prin o adeverinta provizorie conform Legea nr.18/1991.

Ce nu am stiut; Chiar in timpul cercetarilor facute de politie si parchet,din anul 2015 faptuitorul a obtinut de la Primarie locala mai multe adeverinte si procese verbale ,emise prin fals intelectual si a vandut terenul in litigiu pentru care reclamasem tulburarea de posesie. Teren pe care parintii mei detineau act de proprietate din anul 1955, Contract de vanzare -cumparare iar mie imi fusese eliberara adeverinta provizorie de proprietate.
Acum in 2020 am aflat adevarul si modul cum am fost furat cu ajutorul procurorului care in 2015 a dat NUP- fapta nu exista.
Dupa cum am scris, chiar in timpul ceretarilor penale fapuitorul cu ajutaorul unor falsuri intelectuale a vandut terenul ficei sale.
Procurorul in 2015 ori nu a stiut ori a acoperit. Mai mult in ordonanta din 2015 acesta scrie ca, faptuitorul detinea legal terenul, desii in toate actele pe care le-am descperit acum in 2020 spun negru pe alb altceva.
Faptuitorul anua detinut legal niciodata terenul. Fapuitoru nu a avut niciodata acte de proprietate si nici nu a fost dat vreodata de vreo institutie a statului roman pentru asi construi casa ori macar sa fii fost vreodata dat ca lot in folosinta.
Azi in 2020 am descoperit adevarul, falsuri intelectuale incepand de la registrele agricole- pana la falsurile intelectuale emise de primarie, ocpi judetean si prefectura.
Intrebarea este ce pot s fac ipotriva acestui procuror care in opinia mea a scris in ordonanta din 2015 numai minciuni pentru a favoriza faptuitorul. Ba mai mult procurorul in ordonanta de clasare nu pomeneste nimic despre vanzarea facuta pe baza unor falsuri intelectuale, chiar pe timpul desfasurarii cercetarilor penale. Sa nu fii stiut ?
Acum dupa 5 ani detin toate inscrisurile doveditoare adevarului ascuns.
Acum in anul 2020 am aflat de acesta vanzare cu inscrisuri emise prin fals intelectual ca sa facut chiar in timpul cercetarilor penale in anul 2015.

Nu am curajul sa merg sa denunt in judetul respectiv, localitate ca toti sunt neamuri si prieteni intre ei. (Primar, prefect, politist, procuror, notar si ocpi judeten) Mai mult chiar in in actul de vanzare este scris: Vanzatorul nu detine acte de proprietate
Ce pot face ?
Multumesc
Buna ziua,prin interemdiu forumului as vrea sa intreb ?
Ca efect al unor sesizari o Institutie publica a statului Roman cu atributii de control, (autoritate) a efectuat un control de legalitate finalizat cu un raport. Raportul fiind inaintat catre alta institutie pentru a lua masurile descrise in raport. Pe baza acestui raport intocmit de accea autoritate de control, institutia careia ia fost remis a deschit in instanta de judecata un proces civil. In afara faptului ca sa pierdut timp, 3 ani si bani, instanta civila de judecata a decis ca totul sa ramana ca la inceput. Cu alte cuvinte nu a luat in seama raportul (autoritatii de control) si nici actiunea civila facuta de cealalta institutie.
Ba chiar mai mult autoritatea respectiva care a facut controlul a facut-o sumar fara a identifica cele prezentate in reclamatiile aterioare controlului.

In acest caz in care sa pierdut 3 ani de prin procese civile, stres si bani ce pot face impotriva acestei autoritatii de control cat si impotriva institutiei care a intentat procesul civil ? Dupa cum am scris totul a ramas ca inainte ca aceasta autoritate sa efectueze controlul.
Pot fii acuzate cele doua institutii de inducerea in eroare a instantelor civile de judecata ? Sau orice alceva ?
Autoritatea se numeste ANRP Bucuresti si este direct in subordinea Primului Ministru -Slabe sanse sa fie controlata de cineva.
Instanta a scris in sentina civila ca ANRP cat si Prefectul, autor al initierii procesului nu au drepatate si au lasat lucrurile exact asa cum erau inainte de a exista procesul civil.
Bani si timp au pierdut paratii, cu plata onorariilor catre avocati, pentru ca instanta a respins cheltuielile de judecata facute de catre pararti. Dar asa cum am scris totul a ramas ca la ranceput respingand acuzatiile aduse de ANRP prin raport cat si de Prefect prin cererea de chemare in judecata.
Nu in ultimul rand, Raportul de control al ANRP a fost facut in urma unei sesizari pe un anumit subiect. Anrp in loc sa verifice nominal a facut un control total pe langa subiect.
Cu alte cuvinte prin raportul de control,ANRP a indus in eroare Prefectul care la randul sau pe baza raportului de control a indus in eroare instanta de judecata ?
Multumesc
Buna ziua, stimati utilizatori, sfatuitori, cunoscatori de drept civil, privind legile retocedarilor de terenuri.
Intreb ?
Ce valoare juridica si legala are in fata instantei civile un Registrul Agricol din anii 1948 - 1951, privind terenuri vegetatie forestiera (teren padure) ? Conform Legea nr. 18/1991 si a Legea nr.1/2000
Poate fii acest Registru Agricol din anii 1948 - 1951 dovada dreptului de proprietate privata asupra unui teren padure ?
Acestea in conditiile in care nu mai exista alte acte doveditoare ale proprietatii acestui teren.
Precizand faptul ca in anul 1948 a intrat in vigoare noua Constitutie a Republicii Populare Romane care la art.6 preciza ca padurile intra in patrimoniul statului - adica nationalizarea padurilor, iar in Resgistrele Agricole din perioada colectivizarii anii 1959 - 1963 terenurile padure nu mai erau mentionate in registrele agricole.
Asadar Registrele Agricole 1948 - 1951 dinaintea Constitutiei Populare Romane si a colectivizarii din anii 1959 - 1963 neisotie de alte acte doveditoare de proprietate, pot constitui dovada proprietatii unui teren padure in suprafata de 0,60 ha = 6000 mp ?
Ce pareri conform legii aveti ?
Legal in fata instantei ce valoare au ?
Intreb acestea, deosrece intru-un proces civil, Instanta civila la nivel de judecatorie (in prima faza) Constata ca nu sa facut dovada dreptului de proprietate asupra terenului de 0,60 ha teren forestier.
Multumesc.
Eu atat doream sa stiu daca procororul este obligat ori nu este obligat sa aplice art.549(1) din ncpp ?
Acestea deoarece am intrebat mai multi domni,doamne avocati. Unii spun ca nu este obligat, alti spun ca este obligat !
Nu stiu ce sa mai cred despre : . 549^1. Procedura de confiscare sau desfiintare a unui inscris in cazul clasarii

(1) In cazul in care procurorul a dispus clasarea sau renuntarea la urmarirea penala, confirmata de judecatorul de camera preliminara, si sesizarea judecatorului de camera preliminara in vederea luarii masurii de siguranta a confiscarii speciale sau a desfiintarii unui inscris, ordonanta de clasare sau, dupa caz, ordonanta prin care s-a dispus renuntarea la urmarire penala confirmata de judecatorul de camera preliminara, insotita de dosarul cauzei, se inainteaza instantei careia i-ar reveni, potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta, dupa expirarea termenului prevazut la art. 339 alin. (4) ori, dupa caz, la art. 340 sau dupa pronuntarea hotararii prin care plangerea a fost respinsa ori prin care a fost confirmata ordonanta de renuntare la urmarire penala.
Răspuns la discuția Ce inseamna ascunderea de probe ?
Cine poate da un minim raspuns

soparla62 a scris:

Ce inseamna ascunderea de probe in timpul cercetarii penale ?
Probele inscrisuri falsificate care existau dar politia si parchetul nu au cerut aceste probe institutiei care lea emis.
Sa aflat de existenta inscrisurilor false dupa 1 an de la clasarea cauzei cu NUP.

Ce inseamna ascunderea de probe in timpul cercetarii penale ?
Probele inscrisuri falsificate care existau dar politia si parchetul nu au cerut aceste probe institutiei care lea emis.
Sa aflat de existenta inscrisurilor false dupa 1 an de la clasarea cauzei cu NUP.