avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobiliare

As vrea sa stiu daca doresc sa cumpar o casa ce acte trebuie sa urmaresc ca totul sa fie in regula ex: daca structura de rezistenta e cea care se spune la vizionare, daca terenul e cesionat,vandut,mostenit,etc.Se specifica in vreun act materialele cu care a fost construita casa?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:18, 19 Iunie 2010
Din extras de carte funciara reiese statutul juridic al terenului si al casei,cine e prprietar daca are sau nu sarcini,din autorizatia de constructie reiese din ce materiale este construita casa
Gasiti numeroase discutii pe forum referitoare la actele care va sunt necesare pentru a cumpara un imobil( acte de proprietate , certificate de mostenitor daca imobilul a fost dobandit prin mostenire , acte de identitate vanzator , certificat de atestare fiscala de la directia impozite si taxe locale , adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa rezulte ca nu sunt datorii-in cazul apartamentelor , chitante de plata a intretinerii , electricitatii , apei , gazelor , cablu tv etc)
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare cumpararii aaa123 aaa123 daca doresc sa cumpar un imobil, ce acte,documente,trebuie sa mi se prezinte, sa primesc, ca sa fiu sigur ca imobilul e \"ok\"? (vezi toată discuția)
Vinzare imobil neagu georgiana neagu georgiana impreuna cu sora mea suntem mostenitoarele unui imobil,pe care am dori sa il vindem.care sunt actele necesare vinzarii? (vezi toată discuția)
Continutul unui ctr. de achizitionare a unei case noi construite iulyana71 iulyana71 Buna seara, De curand am semnat un antecontract cu o persoana fizica pentru achizitionarea unei case, construita in anul 2010. Este un duplex pentru 2 ... (vezi toată discuția)