avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere revenire din CIC

Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
kardia28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elania , utilizator 15:42, 28 Septembrie 2017
Buna seara, numele meu este Ionita Georgiana si pana sa raman insarcinata am lucrat ca si lucrator comercial dar la o luna dupa ce am aflat de bebe magazinul respectiv l.au inchis.Patronii mei aveau o firma de cathering si au preferat sa se axeze doar pe asta.
Cu toate ca nu prea au fost de acord sa.mi plateasca medicalele si nu prea au fost la zi cu plata salariului , nu mai imi permit sa ma intorc la ei pentru ca programul la firma este cam toata ziua de la 9 dimineata la 9 seara si nu as mai avea timp de cea mica v.as ruga sa.mi spuneti ce am de facut deorece nu am reusit treaba cu cresa si ma vad nevoita inca un an stau cu pitica sau cel putin pana la toamna si sa incerc iar. Daca am facut cererea de incetare a contractului de munca si am dat si motivul prntru care doresc acest lucru mai treb sa fac si cererea de incheiere suspendare contract?
O seara buna
georgianaionita a scris:

.... Daca am facut cererea de incetare a contractului de munca si am dat si motivul prntru care doresc acest lucru mai treb sa fac si cererea de incheiere suspendare contract?
O seara buna


Daca ati depus o cerere de incetare a c.i.m. , asta ar presupune si incetarea suspendarii c.i.m. , desi in practica salariatul formuleaza si o astfel de solicitare.
Care este data recomandata pentru revenirea la serviciu in cazul in care se opteaza pentru beneficierea de stimulent de insertie? Copil nascut la data de 09.02.2016. Va multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ Elania

Data revenirii la munca trebuie sa fie anterioara datei de 09.12.2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cornel Vasile a scris:

@ Elania

Data revenirii la munca trebuie sa fie anterioara datei de 09.12.2017


Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Cerere de revenire din ccc dupa 2 ani ana.avasiicii ana.avasiicii Cererea de revenire la vechiul loc de munca dupa terminarea concediului de crestere copil pana la 2 ani este formular tip? Daca da, imi puteti atasa si mie ... (vezi toată discuția)
Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)