avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... linie de credit nerambursata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

linie de credit nerambursata

buna ziua, in urma cu cativa ani am luat o linie de credit in valoare de 15.000 eur de la o banca.am platit cativa ani doar dobanda, luna de luna, neavand capacitatea de-a o rambursa.acum sunt casatorita.vreau sa stiu daca banca il poate obliga pe sotul meu sa plateasca linia de credit sau daca acest lucru se poate rasfrange asupra bunurilor lui ( bunuri realizate inainte de-a se casatori cu mine).Multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 15 Septembrie 2014
Nu , datoria ramane proprie a dvs sisotul nu raspunde cu bunurile sale. Doar daca veti achizitiona bunuri si vor fi comune, executorul poate executa cota dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre familie ioanborza ioanborza buna ziua! sunt divortat in curs de casatorie ,vreau sa intreb daca sunt executat silit de banca din momentul casatoriei datoriile pe care le am acum eu se vor ... (vezi toată discuția)
Datori andreea_de3a andreea_de3a Eu cu logodnicul meu dorim sa ne casatorim dar el are datorii,atat la bancii cat si la primaria orasului in care locuim . Datoriile sunt urmarea unor amenzii ... (vezi toată discuția)
Executare de bunuri comune bradusorin bradusorin Buna seara, Doresc sa ma ajute un bun cunoscator in ale executarii silite. In urma cu ceva timp am scos o suma de bani din banca pentru cineva. Acel cineva nu ... (vezi toată discuția)