avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rezolutiune contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rezolutiune contract

Am avut un proces pe rol pentru rezolutiunea unui antecontract de vanzare-cumparare pentru o locuinta.Rezolutiunea a fost admisa si pronuntarea a ramas definitiva si irevocabila.As dori sa intreb daca in aceasta cauza se puteau cere si cheltuielile pe care eu le-am facut pana in acest moment ( contravaloarea comisionului agentiei imobiliare prin care am contractat locuinta,taxele notariale,taxele notificarilor trimise de mine, toate in valoare de 2000 euro)
In cazul in care se puteau cere si aceste cheltuieli dar nu au fost cerute,pronuntarea pentru rezolutiunea contractului ramanand definitiva, as dori sa stiu daca se mai poate face ceva pentru recuperarea acestei sume si ce anume?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 16:41, 24 Noiembrie 2009
pe calea unui proces separat se pot cheltuieli de judecata,atasand evident si sentinta prin care partea adversa a cazut in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata cerute pe cale separata ContSters22096 ContSters22096 daca in cadrul unui proces nu au fost cerute cheltuieli de judecata de catre partea care a castigat, acestea pot fi cerute pe cale separata? instantele admit ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare teren gajat la banca Rkf Rkf In urma cu 3 ani si jumatate am facut Antecontractul de vanzare-cumparare pentru terenul din spatele casei. Pentru ca proprietarul tot evita semnarea ... (vezi toată discuția)
Neclaritati asupra unei solutii data de intanta fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta a pronuntat solutia admitand in parte cererea reclamantului.Astfel,din suma pe care reclamantul ... (vezi toată discuția)