avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Copilului meu i-a fost spart telefonul de alți copii, ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Copilului meu i-a fost spart telefonul de alți copii, care, aruncându-l de la unul la altul, l-au scăpat pe jos. Niciunul din părinții celor implicați nu vor să discute despre asta, ce pot face (legal vorbind) ca să rezolv problema?

ce pot sa fac daca copilului meu ia fost luat telefonul ,cu scopul de a rade de el alti copii si ca urmare acestui fapt sa ales si cu telefonul spart. un copil (mai mare ca el ) la tinut iar altul tot mai mare ia luat telefonul din mana si au inceput sa il arunce de la unul la altul copilul care la tinut si cel care ia luat telefonul si unul la scapat jos si sa spart.
am incercat sa iau legatura cu parintele unuia dintr copii cel care ia luat telefonul din mana cu forta si nu are timp de a ne intalnii pt a discuta despre problema .spunand ca sant jocuri de copii si drep urmare doresc sa stiu ce pot sa fac legal ca sa nu las asa problema ,adica copilul meu si umilit si cu telefonul spart
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Dincolo de faptul că din toată năzbâtia asta a rezultat distrugerea telefonului, e un caz urât de bulliyng, adică exact ceea ce îndură mulți alți copii la școală, umilirea lor, cu consecințe nefaste de ordin psihologic și pe termen lung pentru victime. Ar trebui implicată și conducerea școlii, care să solicite părinților agresorilor să vină și să repare paguba. Am înțeles că în curând vor exista în școli niște comisii exact pentru astfel de situații. Sper că își vor face treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)
Tatal incerca mituirea copiilor irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Sunt divortata de curand, domiciliul celor doi copii a fost stabilit la mine, iar custodia copiilor este comuna. Tatal copiilor are un job care ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să inițiez un memoriu împotriva unui elev cu grave probleme de comportament, dar nu știu de unde să încep. puteți să îmi dați o idee? popovicidaniela popovicidaniela Buna ziua. Am un copil in cls 5 si in clasa lor s-a transferat un baiat cu grave probleme emotionale, verbale si comportamentale. Este foarte agresiv cu copii ... (vezi toată discuția)