avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Autori Daniela David

Daniela David Partener fondator al Vernon|David și Asociații – Coordonator al departamentelor de Dreptul Muncii și Litigii, Vernon|David

https://vdalegal.com/

Daniela David este avocat în Baroul București de peste 27 ani. Daniela este partener fondator în cadrul societății de avocatură Vernon, David și Asociații și este coordonatorul departamentului de litigii și al celui de dreptul muncii. 

De-a lungul carierei sale, Daniela, a acumulat o vastă experiență în domeniul dreptului muncii și a avut ocazia să reprezinte și să asiste clienți din domenii de activitate variate (financiar-bancar, metalurgic, agricol, farma, resurse naturale, etc). Printre activitățile din dreptul muncii desfășurate de aceasta se numără și asistența în cadrul transferului de întreprindere ca urmare a unora dintre cele mai mari tranzacții de pe piața românească de business, negocierea contractelor colective de muncă cu sindicatele sau reprezentanții salariaților din cadrul societăților, asistență în cadrul unor cercetări disciplinare complexe, asistență în cadrul negocierii și semnării unor acorduri de încetare cu salariați din top-managementul clienților.

De asemenea, Daniela, a condus echipa care a asistat numeroși clienți în ceea ce privește investigațiile realizate ca urmare a sesizărilor salariaților cu privire la potențiale acte de discriminare sau hărțuire la locul de muncă.

Evenimente la care a participat (vezi toate...)

Măsurile pe care trebuie să le ia angajatorii pentru combaterea discriminării și hărțuirii la locul de muncă

~ final articole autor ~