avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Acasă Despre noi

Despre noi

Bine ai venit la avocatnet.ro

Avocatnet.ro este un website care explică legislația pe înțelesul tuturor.

Existăm de 16 ani și suntem vizitați, lunar, de peste două milioane de oameni.

Spre deosebire de multe alte proiecte online, avocatnet.ro are un impact concret în lumea reală. Prin intermediul nostru, în ultimii 16 ani, 9.321.378 de oameni (cifra raportată la aprilie 2018) au găsit soluții la problemele lor juridice, economice sau de afaceri. 

Suntem, prin urmare, diferiți de alte siteuri pe care le accesezi. Iată cu ce te putem ajuta:

1. Te ținem la zi cu legislația. Adică îți explicăm, în analize ușor de parcurs, ce anume s-a schimbat, ce te afectează și ce ar trebui să știi despre modificările recente din legislație. O mare parte din explicațiile realizate de Redacția proprie a avocatnet.ro poti fi citite gratuit. Pentru a citi articolele noastre, accesează prima pagina a siteului și alege de acolo ce anume vrei să citești. Articolele premium, cele care nu pot fi citite gratuit, sunt marcate ca atare și vei fi nevoit să te autentifici într-un cont premium pentru a le citi. Nu e, deci, niciun pericol să citești din greșeală articole premium și să fii taxat ulterior. 

Avocatnet.ro este administrat si detinut de Inteligo Media SA, o companie din Romania. Ne puteti contacta la office@avocatnet.ro.

2. Răspundem la întrebări. Comunitatea avocatnet.ro e formată din peste 450.000 de membri. În fiecare zi, o parte dintre acești membri (avocati, contabili, ingineri, medici etc) își alocă timp, efort și cunoștințe pentru a răspunde la întrebările venite în sectiunea noastră de întrebări și răspunsuri. Pentru a pune o întrebare, vezi butonul "Pune o întrebare" din meniul siteului. Pentru a citi celelalte întrebări care s-au pus, accesează Forumul Avocatnet.ro, care este gratuit pentru toți utilizatorii săi. De asemenea, și adresarea întrebărilor este gratuită.

3. Te ajutam să găsești consultanți potriviți care să rezolve problema ta juridică, economică sau de afaceri. Peste 6.500 de consultanti diversi s-au înscris până acum în avocatnet.ro, răspund la întrebări și oferă sfaturi membrilor comunității, alături de alti specialiști din site. Dacă ai de rezolvat o problemă și ai nevoie de asistența unui consultant, ai mai multe variante să îl alegi:

- în pagina în care se detaliază răspunsurile la o întrebare, dacă unul dintre consultanți te-ar putea ajuta și pe tine, apasă butonul "Sună" sau "Email" pentru a-l contacta. Odată stabilită o legatură directă cu acel consultant, avocatnet.ro nu mai intervine în relația dintre voi.

- accesează Catalogul Consultantilor și alege, de acolo, unul dintre consultanții care te interesează. Poți filtra consultanții după profesie, județ și poți alege din lista celor afișati oamenii care te interesează pe tine.

Avocatnet.ro nu are nicio legătură cu relația comercială care se stabilește ulterior între tine și consultant. 

4. Ești consultant? Te ajutăm să identifici clienți și să-ți construiești reputația în afaceri. Milioane de oameni accesează avocatnet.ro în fiecare lună, în căutarea unor soluții la problemele lor juridice, economice sau de afaceri. De regulă, consultanții cu activitate în comunitatea avocatnet.ro sunt frecvent în contact cu cititorii care ar putea deveni potențiali clienți. Prin răspunsul competent la întrebările cititorilor, un consultant își clădește o reputație profesională care durează (răspunsurile și întrebările sunt pastrate în arhiva avocatnet.ro și sunt accesibile și altor oameni care au probleme similare), poate construi o relație cu clienții potențiali etc. Dacă oferi consultanță și vrei să beneficiezi de toate aceste lucruri, deschide gratuit un cont de consultant avocatnet.ro și hai să ajutăm România să crească.