avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Și dacă emite o noua decizie -corecta-data închiderii contractului de munca se poate modifica? Pe vechea decizie data încetării contractului estev 27.07, ca atare eu am plătit avion oentru a pkeca din tara din data de 30 iulie, deci nu am xum sa mai muncesc după data de 27.07.2024. Mai mult am depus decizia-gresita- ka casa de pensii pentru a putea calcula functionarii de acolo data intrarii in plata a pensiei anticipate partial. Cine plătește aceste încurcături făcute din greșeală angajatorului.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
mar
Doar pe baza descrierii dvs nu se poate emite o părere fundamentată. Trebuie analizate toate documentele existente. Firește că vecinii vă pot acționa în judecată dacă doresc: e dreptul lor. Nu știu la ce v-ați gândit cu tubul, însă trebuie să știți că la canalizările acoperite, secțiunea utilă nu depășește 60% din cea totală
În pricipiu da, cu excepția cazului în care a ieșit pe caz de boală care îi afectează capacitatea de muncă. Este destul de aiurea ca un medic să-ți pună un diagnostic care îți afectează capacitatea de muncă și un alt medic să-ți dea adeverință că ai capacitatea de muncă deplină.

PFA Secretar notariat.
Am înțeles. Vă mulțumesc frumos pentru ajutor!