avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Topicul era despre plata impozitelor si nu despre negociere

Si nu mai invocati textul art.85, atat timp cat legea nu distinge ..principiile de drept se aplica in toate domeniile, incluisv asupra legii invocate de dvs., iar contractul este legea partilor.
Asadar, presedintele presteaza o activitate in baza unui contract de mandat care cuprinde dreptuirle si obligatiile partilor. Stabilirea unei remuneratii fara incheierea unui contract ridica semne de intrebare !!!.

Ar fi cazul, sa inchidem acest topic , intrucat se indeparteaza de la subiectul initial .
zilele de co nu se ponteaza cu durata timpului de munca... in pontaj, se va face mentiunea CO.
Puteti atasa si inregistrarile respective ... Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că cererea de chemare în judecată semnată și trimisă prin e-mail îndeplinește condiția semnăturii olografe, astfel că nu se impune semnarea cererii în original și cu atât mai puțin anularea cererii pentru lipsa semnăturii, pentru că ”necesitatea semnării în original a cererilor adresate instanţei nu este prevăzută în mod expres de normele de procedură civilă, atât timp cât transmiterea actelor de procedură este valabilă şi prin mijloacele rapide de comunicare: fax, poştă electronică”[Decizia nr. 1941 din 5 aprilie 2023, pronunțată de Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în [ link extern ]
Ar trebui sa va interesati in Italia despre legislatia aferenta situatiei prezentate ...
Puteti merge si in instanta , dar va trebui sa prezentati si unde aveti mentionata acordarea sporului de vechime.