avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Acest articol necesită acces premium. De ce premium?

Ai deja acces premium? Intră în contul tău!

Activează serviciul premium pentru acces nelimitat!

avocatnet.ro premium te informează zilnic, în timp real, pe email sau direct în platformă, ori de câte ori se modifică legi importante pentru tine și afacerea ta. 


Înscrie-te până la 15 MARTIE și acces nelimitat la articole, webinarii LIVE cu specialiști de top și newslettere specializate pentru: Fiscal, HR, Juridic și Management.


Vreau acces nelimitat

Priorități comerciale și potențiale dispute fiscale – riscuri și oportunități pentru companii în contextul modificărilor fiscale

Webinar realizat cu lectori

Data webinar

10 Noiembrie 2022

Invitați

Moderatori

Noile măsuri fiscale anunțate pentru 2023, dar și o serie de reglementări mai vechi aduc companiilor românești o paletă destul de variată de riscuri și oportunități, ce trebuie analizate cu atenție pentru a găsi strategia de răspuns cea mai potrivită. Consultanții PwC România vin să explice câteva dintre aspectele esențiale pe care orice companie ar trebui să le ia în calcul în această toamnă pentru a-și pregăti o strategie fiscală cât mai bună pentru 2023, oferind participanților o analiză corectă care să îi ajute să își exploreze opțiunile și să găsească cel mai bun răspuns la actualul context fiscal, indiferent dacă sunt plătitori de impozit pe profit sau microîntreprinderi.