ACCES GRATUIT
Berea “craft”, noua vedetă în România. Cât câștigă fabricanții de bere artizanală
Jumătate dintre românii care iau masa la restaurant comandă și bere, iar, anul trecut, trei la sută din berea vândută în România a fost din categoria “craft”.
Articolul continuă mai jos
Așa se numește berea artizanală, făcută în mici ateliere și vândută mai nou în magazine profilate pe băuturi cu arome aparte și ediții limitate. Berile craft sunt dorite în meniu și de cei care investesc în localuri, chiar dacă plătesc pe un butoi de două- trei ori mai mult decât pe marfă produsă de marile fabrici de bere.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
--
Notă privind drepturile de autor
Conținutul acestui articol este protejat de legislația română. Copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea lui în scop comercial – inclusiv pentru antrenarea, dezvoltarea ori operarea sistemelor de inteligență artificială – este interzisă. Deținerea unui abonament Premium nu conferă dreptul de a copia sau reutiliza conținutul. Încălcarea acestor reguli poate atrage sancțiuni civile sau penale. Întrebări și clarificări:
office@avocatnet.ro
Comentarii articol (0)