Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Autori Nadia Oanea

Nadia Oanea Partner Tax, Grant Thornton Romania

https://www.grantthornton.ro/

Nadia Oanea este Partener în cadrul Grant Thornton Romania. Cu o experiență profesională de 21 ani în domeniul fiscalității, din care 8 ani ca inspector de control fiscal în cadrul ANAF, în special pentru rambursări de TVA, și 13 ani în consultanță fiscală, Nadia s-a alăturat echipei Grant Thornton Romania în anul 2015, ca leader al practicii de consultanță fiscală. Pe lângă experiența sa vastă în aplicarea legislației fiscale naționale, Nadia Oanea este specializată în fiscalitate internațională, acoperind arii precum aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri, prețurile de transfer, restructurările de afaceri, impozitarea lucrătorilor detașați, aplicarea DAC6 etc.

Evenimente la care a participat (vezi toate...)

Consolidarea fiscală: Ce oportunități au grupurile de firme din perspectiva impozitului pe profit și a TVA. Mai este dosarul prețurilor de transfer necesar?

~ final articole autor ~