avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi

Acest articol necesită acces premium. De ce premium?

Ai deja acces premium? Intră în contul tău!

Activează serviciul premium pentru acces nelimitat!

avocatnet.ro premium te informează zilnic, în timp real, pe email sau direct în platformă, ori de câte ori se modifică legi importante pentru tine și afacerea ta. 


Înscrie-te până la 30 IUNIE și acces nelimitat la articole, webinarii LIVE cu specialiști de top și newslettere specializate pentru: Fiscal, HR, Juridic și Management.


Vreau acces nelimitat

Consolidarea fiscală: Ce oportunități au grupurile de firme din perspectiva impozitului pe profit și a TVA. Mai este dosarul prețurilor de transfer necesar?

Webinar realizat cu lectori

Data webinar

8 Aprilie 2021

Invitați

  • Nadia Oanea - Managing partner, Consultant fiscal și expert contabil, NOA Tax & Training
  • Mariana Moldovan - Manager de TVA, Grant Thornton

Moderatori

Odată cu apariția, în legislația românească, a posibilității consolidării fiscale în cadrul grupurilor de plătitori pentru impozit pe profit, e important să înțelegem ce pierdem și ce câștigăm aplicând noile prevederi legislative, când merită aplicate ele și ce pași trebuie urmați. Alături de specialiștii de la Grant Thornton Romania discutăm despre regulile de consolidare impozit pe profit și exemple practice, regulile grupului de TVA, în ce condiții poate un grup aplica ambele variante de consolidare și pentru ce modele de business se recomandă.