avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi H

Activitate Gabi H

Discuție fise post
Am nevoie urgent de urmatoarele fise de post :
1) - operator cuptor laminare geam
2) - slefuitor produse din sticla
3) - slefuitor si sablator geam
va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția incadrare conform studii
Buna ziua,
Multumesc f mult pt raspuns.

Angajatul are diploma de absolvire "Grup Sc. Constructii-Montaj" de 2 ani ( are in total 10 clase absolvite) , meseria "tinichigiu in constructii". Vreau sa-l incadrez la pozitia " taietor geam" cod cor 813120, este corect?

Va multumesc anticipat dvs. si tuturor celor care ma pot ajuta cu un raspuns.
O zi buna!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia cea mai buna pt incadrarea unei persoane conf cu studiilor absolvite , si anume:
- studii Grup Scolar Constructii-montaj, durata 2 ani - pot sa-l incadrez "taietor produse din sticla" cod cor 813108 ( pt care se cer studii medii)? ce alta solutie am in afara de "muncitor necalificat"?
- o alta persoana a absolvit "Scoala Profesionala" cu durata de 3 ani pot sa-l incadrez pe o meserie pt care se cer studii medii?
astept urgent un raspuns,
va multumesc f mult,
o zi buna!
Răspuns la discuția concediu neefectuat
Va multumesc f mult tuturor celor care mi-au adus lamuriri.
O zi buna !
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea situatie : la incetare CIM conf codul muncii art 141 (4) "compensarea in bani a CO neefectuat este permisa numai in cazul incetarii CIM",
intrebare : deoarece se spune "este permisa" si nu se spune "este obligatorie", se poate sa nu se compenseze CO neefectat ( in Nota de lichidare se precizeaza cate zile de Co a ramas neefectat pe anul in curs si pe anul anterior) angajatul avand posibilitatea sa efectueze CO la noul loc de munca??? In ce art de lege se precizeaza "este obligatorie"?
multumesc,
Răspuns la discuția incadrare cod cor
multumesc pt. raspuns.

ref. incadrare :
- agent vanzari cod 341904 - se refera la studii medii sau post liceale iar persoana este inginer constructor si vreau sa gasesc o incadrare corespunzatoare studiilor. Care este pareprea dvs. de incadrarea " asistent comercial" cod cor 241923

- montator decor cod 347108 - cred ca este mai aproape de o munca artistica ori angajatul la care ma refer monteaza sticla in constructii (pardoseli, usi, trepte, cabine dus, mobiliers.a toate din sticla) sau partitii, vitrine in mall-uri, supermarket, banci etc. Ce parere aveti despre incadrarea : "Montator subansamble" cod cor 828701?
va multumesc,
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa incadrez corect , conform cod C.O.R., urmatoarele activitati :
1) – consiliere clienti- angajatul lucreaza in departamentul vanzare/ofertare , este inginer in constructii si se ocupa cu : preia si prelucreaza datele de proiect de la potentialii clienti, consiliaza clientii in procesul de vanzare/ofertare, face ofertele pentru solutiile propuse, lanseaza comenzile de productie si aprovizionare, programeaza si executa schitele pentru montaj ( activitatea firmei este : constructii din sticla, fatade si partitii, amenajari exterioare, interioare, prelucrare sticla, mobilier din sticla, trepte din sticla)
2) – dept. Montaj- angajatul are studii medii si se ocupa cu :
monteaza produsele finite din sticla la beneficiar ( produsele nu sunt geamuri termopan, se monteaza : partitii din sticla pentru magazine/banci, vitrine, cabine de dus din sticla, usi de sticla, trepte si pardoseli din sticla, etc
va multumesc,