avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate adinka

Activitate adinka

multumesc
Buna dimineata,

Este factura fiscala titlu executoriu?

Multumesc
Cand am refuzat montarea termopanelor am primit somatie de la primarie (sector 3): daca nu ma conformez, voi plati amenda. Nu imi amintesc cuantumul, dar nu era neglijabila. A fost acum multi ani.
Buna ziua,

Este obligatoriu controlul de medicina muncii pentru angajatii unei firme care are 7 angajati - contabili si 3 IT-sti ce desfasoara munca la birou sau in regim de telemunca? Au facut toti controlul la angajare, dar nu stiu daca pe parcursul derularii contractului de munca trebuie refacut controlul si daca da cu ce frecventa? Va multumesc
Buna ziua,

Este valabil un contract incheiat pe email semnat cu copie semnatura olografa de catre beneficiar si semnatura electronica de catre executant?
Da, de SA vorbesc. dar ajuta la stabilirea cuantulmului pensiei? sau societatea le plateste degeaba? Va multumesc
Dar daca se platesc toate taxele necesare de catre societate? Spre ex acum societatea x plateste pentru director toate taxele similare cu cele ale salariatilor. Beneficiaza directorul cu contract de mandat de contributiile de asaigurari sociale platite? Va multumesc
Buna ziua, stiti cumva in baza carui articol de lege cei care sunt pensionati anticipat nu pot obtine alte venituri (spre exemplu din PFA) pana la indeplinirea varstei pensie ?

Va multumesc
Discuție Medicina muncii
Medicina muncii, pentru activitate de birou - realizarea de studii de analiza financiara care este periodicitatea controlului de medicina muncii? este suficient sa fie facuta la angajare sau trebuie reinnoita periodic la 1-3-5 ani? Exista un act normativ ce are prevederi in acest domeniu? Va multumesc,
Răspuns la discuția Completare declaratia unica
la 1.5.Venit şi/sau câştig din investiţii
pentru ca reprezinta venit din investitii.