avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate ockty

Activitate ockty

Răspuns la discuția Ucidere din culpa - pedeapsa
multumesc tuturor pentru raspunsuri. E in regula cu plecarea.
Acum ma preocupa mai mult pedeapsa si finalitatea procesului decat plecatul meu.
As vrea sa stiu cu aproximare bineinţeles ce înseamnă condamnare suportabilă domnul Florin Raican. Ce alte date mai sunt importante in cazul meu sa stiu ce informaţii va mai pot scrie pentru o apreciere cat mai corecta din partea dumneavoastră.
Răspuns la discuția Ucidere din culpa - pedeapsa
daca o sa plec doar 2 zile sper sa nu fie probleme cu atat mai mult ca sunt intr-un week-end.

nu am cazier si nici nu am mai avut pana acum orice fel de problema cu organele judecatoresti pana acum.
Buna ziua,

Acum 3 luni am avut un tragic accident. Veneam cu inca 4 prieteni in masina spre casa. Afara ploua si am pierdut controlul volanului ca urmare masina a lovit un cap de pod si s-a rostololit langa pe iarba. Unul din cei mai buni prieteni ai mei a decedat, iar ceilati 4 pasageri, inclusiv eu, am suferit rani usoare. La testulu alcoolmetru am avut 0 si la aerul expirat si la proba de sange. Viteza de mers era in jurul la 70-80 km/h. Am discutat cu parintii decedatului, oameni de buna credinta, care au inteles situatia si nu au depus plangere. La fel si ceilati 3 pasageri nu au depus plangere. Pana acum nu am fost chemat in instanta singurul lucru care l-am facut fiind scrisul declaratiilor alaturi de ceilalti pasageri. Acum as vrea sa stiu la ce pedeapsa ma pot astepta ? Puscarie ? puscarie cu suspendare? Amenda penala ? Deja au trecut 3 luni de la accident si lucruriile in Romania merg foarte incet fapt care pe mine ma nelinisteste.

A doua chestiune este faptul ca as dori sa plec pentru 2 zile din tara. Exista vreo interdictie contra acestui lucru ? Imi trebuie vreo hotarare judecatoreasca sa pot face asta sau pur si simplu ma duc la aeroport si nu ma intreaba nimeni nimic ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.