avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate viorica nicolau

Activitate viorica nicolau

Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Domnule Tudor, va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra ! Acum sunt sigura ca lucrurile stau, cel putin deocamdata, tot asa cum le stiam! Daca se vor schimba, ghinionul meu! Doar traim in tara tuturor posibilitatilor! Cu stima, profesor Viorica Nicolau.
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Domnule Tudor, Dupa raspunsul dumneavoastra din 21.11, totul era clar ! Dar a venit raspunsul din 23.11 al d-nei Pintea, din care, fara a scoate ceva din context, reiesea ca nu pot iesi anticipat decat daca as avea 55 ani si 30 ani vechime in 2009, iar in 2011 nu pot iesi anticipat ! Adica exact ce mi-au spus cei de la Casa de Pensii din jud. in care locuiesc ! Si m-am dus sa-i intreb , deoarece o colega care implineste varsta si vechimea in 2010, a primit acelasi raspuns ! La insistentele mele, mi-au spus ca asa este legea noua ! Si cum eu stiam ce mi-ati confirmat si dumneavoastra si nu stiam de alta lege , am apelat la forumul din Prahova ! Imi cer scuze ca v-am deranjat! Eu am consideratie pentru persoanele care , buni in domeniul lor, nu dovedesc nici infatuare si nici desconsiderare pentru cei care le pun intrebari.Si nu o sa va mai deranjez intrand pe forum, ba si de 2 ori consecutiv!
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Revin : cum adica, daca as avea 55 ani si 30 ani vechime in 2009, dar as dori sa ies la pensie in 2011, nu as putea ? Nu este tot iesire anticipata, neavand 60 ani? Nu mai inteleg nimic !
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Nu, i-am intrebat daca pot iesi la pensie anticipat, cand voi avea 30 ani vechime ! Si deoarece raspunsul m-a nedumerit, v-am cerut ajutorul ! Nu va spun persoana, nici oficiul, desi raspunsul m-a bulversat !
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Multumesc pentru raspunsuri ! Eu inca lucrez si daca o mai fac un an si 6 luni, ma voi putea pensiona anticipat imediat ce implinesc 30 ani vechime, adica din mai 2011? La casa de pensii mi s-a spus ca nu as avea acest drept, deoarece o mai pot face numai cei ce implinesc 30 ani vechime in munca anul acesta si au 55 ani !
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Mi-ar conveni primul raspuns, dar care din cele 2 este corect ? Sau sunt amandoua ? Multumesc celor care mi-au raspuns si celor care o vor mai face !
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Si ce solutie exista daca NU VREAU sa mai lucrez din motive de sanatate, care , poate nu sunt f. grave, dar nu-mi permit sa mai lucrez ? Multumesc !
M-am nascut pe 28.09.1955, am 28 ani si 6 luni vechime si vreau sa stiu cand pot iesi anticipat la pensie. Multumesc!