avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate IulianaA

Activitate IulianaA

Pe timp de vara voiau sa ne perceapa 300 euro chirie (noi insa n-am avut nicio discutie cu ei referitoare la acest lucru), iar pe timp de iarna doar 200 euro pentru ca sunt utilitatile mai scumpe (in special gazele in jur de 400 ron cel putin).
Nu mai avem de gand sa achitam nicio utilitate, avand in vedere ca are cei 400 euro garantie si poate plati din ei.
Ei voiau "sa-si scoata parleala" cu banii pe care ni i-au cerut, deoarece ei trebuie sa-si incalzesca in continuare casa (ca sa nu inghete tevile) si ar fi preferat sa o faca pe banii nostri.
Buna seara,

Ma aflu intr-o situatie inedita...cel putin pentru mine, pana in momentul de fata.
Anul asta in martie ne-am mutat undeva cu chirie de 200 euro, fara sa facem contract la Administratie si am platit si 400 euro garantie (pentru care nu avem nicio dovada ca am dat-o).
Acum am decis sa ne mutam, drept urmare vor sa nu ne mai returneze nici garantia, ba mai mult sa le mai platim 400 euro in plus ca ei considera ca era chiria de 200 euro doar pe perioada verii. Si...trebuie sa le mai platim si utilitatile (gaze, curent, cablu etc) pe inca o luna.
Ne-au si amenintat ca daca nu platim toate astea, ne dau in judecata sau vin la serviciu si ne fac probleme.
Eu am mai cautat pe net si am gasit ceva de genul ca noi, cel mult, ne alegem cu amenda contraventionala si ei se aleg cu dosar penal.
Dupa logica mea, nu are cum sa faca asa ceva, din moment ce eu nu am facut contract cu ei.
Am nevoie de un sfat urgent.
Multumesc!