avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate leydutza

Activitate leydutza

Răspuns la discuția cine plateste concediul prenatal
pana la somaj mai sunt si alte legi prin care firma are obligatia sa plateasca medicalul si prenatalul si sa nu-mi inchida cartea de munca.
Răspuns la discuția cine plateste concediul prenatal
buna seara si multumesc pt raspuns.da,firma are contabil dar se pare ca nuvor sa imi dea informatii privind drepturile mele,sau poate nici nu le cunosc si nu vor sa-mi plateasca medicalul si prenatalul.
imi pot inchide cartea de munca pe timpul medicalului sau pe perioada prenatalului?
daca da ce ar trebui sa fac eu in cazul meu?
multumesc anticipat
alina
buna ziua,
ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii.
Sunt insarcinata in 21 de saptamani,la locul de munca am vechime 15 luni,problema e ca magazinul unde lucrez sa inchis si vor sa-mi inchida si cartea de munca.
Firma e o franciza,dar nu sa inchis firma ci un punct de lucru,cu toatae astea ei nu vor sa ma mai tina sa pot lua prenatal si sa pot beneficia si eu dupa ce nasc de indemnizatia copilului.Imi trebuie o lege sau un decret prin care sa pot sa le arat drepturile mele in situatia mea si o lege prin care sa precizeze ca medicalul si prenatalul se deconteaza firmei daca ei ma platesc pana nasc.