Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Cosmin Andronic

Răspuns la discuția Prescriere amenda de circulatie
Domnule Florin Raican,

Va multumesc pentru promptitudine, insa daca mi-ati da o adresa de e-mail as putea sa va trimit scanat ceea ce am primit de la Primaria Caransebes.
Va multumesc anticipat pentru intelegere.

Cu stima,
Cosmin Andronic.

P.S. A mea este cosmin.andronic@gmail.com
Buna ziua,

Ma numesc Andronic Cosmin si va cer sfatul in privinta unei chestiuni ce tine de plata unei amenzi de circulatie din 2004.
O sa scriu direct la subiect, astfel ca in data de 23.12.2009 imi faceam planuri pentru Sfanta Sarbatoare de Craciun cand primesc de la Primaria Caransebes un plic in care se gaseau o somatie cu nr dosar de executare 6182 / 17.12.2009 si un titlu executoriu cu acelasi numar in care imi aduceau la cunostinta ca trebuie sa platesc suma de 50 de ron ce reprezinta o amenda de circulatie din 2004 !?
Acum sa-mi fie cu iertare, insa nu stiu sa fi luat o amenda in acel an si chiar daca am luat-o as fi platit-o cu siguranta. Necazul meu e ca nu gasesc nici dovada platii si nici un PV de la Politie care sa-mi demonstreze aceasta amenda.
Intrebararea mea este de ce Primaria Caransebes abia dupa 5 (cinci) ani imi aduce la cunostinta acest aspect ?
Oare aceasta amenda nu s-a prescris intre timp data fiind perioada aceasta de 5 ani ?

Cu stima,
Cosmin Andronic.