avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate vyobuz

Activitate vyobuz

Dosar 966/114/2021 trib. Bz
Va mulțumesc. O să anunt rezultatul fie pozitiv fie negativ.
Dacă incerc în instanță nu am nimic de pierdut. Nu știm cum o va vedea un judecător. În fond eu îndeplinesc condițiile de pensionare , asta scrie și în răspunsul primit de la CMJ. Și mai știu că juriștii din armată nu sunt foarte bataiosi.
Tocmai asta vreau sa prezint la instanță: motive neimputabile (schimbarea regulilor in timpul contractului, și nu este prima data atunci) și încetarea raporturilor de serviciu nu exclude demisia.
In opinia mea, faptul ca ,atunci când a apărut L. 384/2006 eu ma aflam în contract cu mapn și nu am mai putut sa inchei altul datorita coborârii prin lege a vârstei de la 45 la 40 , il consider ca pe ,, motive ori nevoi ale institutiilori din domeniul apararii nationale"

Argumente ???

Cornel Vasile a scris:

Nu va incadrati in prevederile textului de lege mentionat.

Cum sa interpretez articolul b, alin3, art21 din Legea 223/2015?Casa de pensii sectoriala a MApN spune ca nu ma incadrez pt ca am plecat prin demisie. Atunci cind am plecat mai aveam aproape 2 luni din ultimul contract pe care-l mai puteam incheia cu unitatea, datorita aparitiei legii 384/2006, fiind beneficiar al art.69 care ne permitea sa mai stam in armata pana la terminarea contractului desi depasisem baremul de varsta de 40 de ani. Am sansa la tribunal sa castig?
Intre timp m-am mai documentat si cred ca si presedintele e vinovat de aceasta stare de fapt, sper sa fie din ignoranta si nu din complicitate. Se va alege un nou presedinte si sper sa conving adunarea generala sa angajeze un expert contabil sa lamureasca situatia. Administratorul nu si-a vandut apartamentul !!!! Si nici presedintele. Din ce am citit din legea 230 ei sunt cei care trebuie sa plateasca daca se constata delapidare. Va multumesc!!!
va multumesc pentru sfaturi. Din cate am mai discutat cu alti care au patit ceva asemanator trebuie sa schimbam conducerea , sa facem o intelegere cu furnizorii pentru esalonarea datoriilor, angajarea unui avocat si efectuarea unei expertize contabile autorizate pentru instanta, dar mai intai trebuiesc recuperate actele de la administrator deoarece acum este internat la un spital de boli psihice.
nu ar fi mai bine la politie sau procuratura ? in disputa mai sunt si banii din fondul de rulment si banii de la o chirie de la o antena de telefonie mobila de pe 4 ani , cam 20000 euro.