avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Activitate carmenccc

Activitate carmenccc

Buna seara. Prietenul meu este propietar al unui apartament achizitionat in rate. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pentru a deveni copropietar al acestui apartament. Ce taxe trebuie achitate? Multumesc.
Si in acest caz concedierea are temei legal?
Studiile corespund postului, am diploma de Economist in Marketing si postul pe care sunt incadrata este Specialist Marketing.
Buna ziua,

Sunt angajata la aceasta societate incepand cu ianuarie 2013. In urma ca cateva zile angajatorul m-a convocat la o sedinta si mi-a pus in vedere faptul ca nu vrea sa mai continuam colaborarea pe motiv de necorespundere profesionala. Pana acum nu am primit niciun avertisment si nu am fost instiintata in niciun fel de acest lucru. Mi-a dat doua alternative, fie imi dau demisia, fie voi fi concediata. Cu demisia nu am fost de acord, ramanand concedierea. Mentionez ca nu am semnat fisa postului. Este legal acest lucru? Care sunt pasii de urmat?

Multumesc!
buna ziua, mi-a fost sparta parola pe un site de socializare. pot depune plangere la politie in acest caz? mentionez ca stiu cine este faptasul.
Răspuns la discuția termen restituire carte de munca
Nu mi se pare dificil. Dar nu stiu cum se procedeaza. Nu stiu daca cei de la ITM imi pot da mie carnetul de munca sau doar persoanei care l-a depus. Sunt treburi care ma depasesc si de aceea caut un raspuns.
Răspuns la discuția termen restituire carte de munca
Sunt doua raspunsuri care se bat oarecum cap in cap. Atata timp cat nu am fost personal la ITM pentru depunerea carnetului de munca, este datoria mea sa il ridic de la ITM?
buna ziua,

va rog sa imi spuneti care este termenul legal pentru restituirea cartii de munca. mentionez ca mi-a incetat contractul de munca in data de 15 oct 2009, iar pana la aceasta data nu am primit cartea de munca.
ce pot face in acest caz?