avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate dreya_25

Activitate dreya_25

Răspuns la discuția admitere sng 2010
stie cineva daca la mijloace procedurale de invocare a necompetentei instantei pe langa exceptia de necompetenta mai intra si altceva?

mersi,

spor la inv
Buna

In legatura cu indemnizatie de cursant, celor care au studii superioare juridice nu li se acorda 1000 lei?

mersi
Art 67 alin 2 din legea 567/2004 prevede ca personalul aux de specialit din cadrul instantelor judec si parchetelor de pe langa acestea are dreptul la atribuirea unei locuinte de serviciu, dk in localit unde isi desfas activit, acesta nu beneficiaza de locuinta proprietate personala iar in alin 2 se prevede dreptul la compensarea diferentei dintre chiria ce s-ar stabili pentru o locuinta de serviciu si chiria platita pe baza unui contract de inchiriere.

Atat timp cat nu specifica dk de aceste drepturi se beneficiaza numai dupa terminarea cursurilor la sng se poate interpreta ca fiind cursant trebuie sa ti se acorde aceste facilitati.
In legea 567/2004 scrie ca se deconteaza chiria si ca se pune la dispozitie si o locuinta de serviciu, nu stiu ce sa mai cred, cine a luat exam de la SNG, I-AS ruga sa ne spuna pana la urma cum stau lucrurile in ceea ce priveste decontarea chiriei.

mersi
Răspuns la discuția admitere SNG 2010
Buna,

la SNG nu se deconteaza nici chiria? in legea 567/2004 spune ca se ofera locuinta de serviciu iar in cazul in care nu a obtinut se deconteaza chiria pe baza unui contrzact de inchirieire, in realitate cum e?

mersi
Buna

In febr voi incerca pt prima data la SNG, am emotii, intrebarea mea e dk se ofera cazare cursantilor, sau cat anume se deconteaza pt chirie.

Multumesc.
Buna

As dori sa stiu dk cursantii SNG beneficiaza de camin ca cei de la Inm.