Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Claudialine

Răspuns la discuția concediere
Multumesc pentru raspuns
O zi frumoasa in continuare!
Discuție concediere
Buna ziua
Am fost concediata pe motive care nu au tinut de persoana mea( situatia financiara a firmei). Nu am primit la plecare niciun salariu compensator. Am inteles ca in conformitate cu o anumita lege( cred ca legea 76 din codul muncii) ar trebui sa primesc minim un salariu compensator. Tin sa precizez ca firma are peste 21 angajati. Am facut o cerere catre conducerea firmai prin care am solicitat acest drept( minim un salariu compensator). Nu am primit niciun raspuns. Ce ar trebui sa fac mai departe? Cui trebuie sa ma adresez?
P.S Ce motive legale ar putea invoca firma respectiva pentru a nu imi acorda acest drept banesc?( ce portite de scapare ar avea)?
Va multumesc!
Astept cu nerabdare raspuns !
C.B
Buna ziua

Am cateva intrebari. In luna februarie mi-am depus actele pentru somaj (activitatea in munca am incetato in data de 30.01.2010. Mi-am gasit un nou job incepand cu data de 01.03.2010. In conditiile in care am fost in somaj doar pe o perioada de 1 luna mai beneficiez de procentul de 30% din somaj in urmatoarele luni daca voi fi angajata pe perioada nedeterminata? In cazul in care beneficiez de acest procent ce trebuie sa fac? La cine trebuie sa ma adresez?
In cazul in care mi-am gasit job la o distanta mai mare de 60 km fata de domiciliul stabil beneficiez de alte ajutoare banesti?
Va multumesc pentru timpul acordat
C.B