avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate szabo istvan

Activitate szabo istvan

Răspuns la discuția Carte funciara (incheiere)
multumesc.
Răspuns la discuția Carte funciara (incheiere)
dar normal eu nu ar trebuii sa am treaba cu incheierea din 2003.Nu? ea a zis ca fara incheierea respectiva nu poate sa depuna dosarul..sper ca raspunsul de la OCPI sa i ajunga.
Răspuns la discuția Carte funciara (incheiere)
scuze 2007.:).potentialii cunparatori sunt prieteni,dar nu i vorba de ei,ci banca le a cerut documentul respectiv.am facut o copie si saptamana viitoare urmeaza sa se duca cu ea la banca. ..oare doamna de la banca nu stie cum se procedeaza?
in anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,si acum vreau sa-l vand,cumparatorii mei vor sa l cumpere tot prin credit bancar ,si din banca li sa solicitat un extras de carte funciara dupa care cei din banca au cerut si incheierea.In partea a 2 a imi apare o incheiere din 2003 si in partea a 3 una din 2007.cel din 2007 il am ,si pentru cel din 2003 a trebuit sa inaintez o cerere la cadastru,dupa care am primit un raspuns ca la ei nu exzista dosarul respectiv,si este inposibila stabilirea momentului disparitiei unor documente. INTREBAREA e...chiar o fi nevoie de incheierea respectiva de momentul ce eu am cunparat apartamentul in 1007?
Răspuns la discuția probleme cu aquaserv
este deschis un proces inpotriva presedintelui si dm de la caserie dar inca nici un rezultat,acum aquaservul a afisat iaras ca va oprii furnizarea apei.Aceasta datoria a pornit de la suma de 10000 sii ceva in rest sant dobanzile care se aduna luna de luna
Răspuns la discuția credit ipotecar
da deci aia stiu,va trebuii sa platesc la cec cu 3.5 procente mai mult ar veni pe undeva la 61000 si ceva::va multumesc inca o data pt raspunsurile date=D>
buna!am cumparat un apartament acum 3 ani,normal ca vinzatorul trebuia sa aduca de la asociatie un certificat ca nu are restante,sa si rezolvat dar anul trecut aquaservul (singurul distribuitor de apa din mures)trimite o citatie ca asociatia noastra de locatari este dator cu suma de circa 20000 ron si ca daca nu achitam o suma va oprii furnizarea apei,ce sa si intamplat pina cand am platit o suma si sa pornit iaras apa..problema e ca datoria nu se stie de unde provine ,se spune ca acum catva ani seful de asociatie cu doamna de la caserie mai puneau si in portofel.intrebarea e! poate aquaservul sa ne opreasca apa ?de si nu sant dator?un vecin ia propus sa traga un nou contor principal ca platim noi,( cei care nu au restante),si sa spus ca nu se poate..si acuma iaras avem o citatie ca ni se opreste apa,,
Răspuns la discuția credit ipotecar
Multumesc pentru raspunsuri!! deci eu de acea nu as dorii sa ipotechez si casa socrilor pt ca iaras banca mar obliga sa platesc asigurare pe locuinta pe de alta parte poate nu o sa gasesc un cumparator care sa - mi dea un avans de 6oooo ron si atuncea numai optiunea asta ramane.Referitor la raspunsul lui Narcisa,cand banca va renunta la ipoteca ,eu va mai trebuii sa trec apartamentul numai pe numele meu ,nu?pt ca acuma figureaza si banca pe toate documentele care apartin de apartament,sau va trece direct pe numele cumparatorului?
Discuție credit ipotecar
buna!asi avea si eu o intrebare,am cumparat un apartament acum 3 ani cu credit ipotecar pe 30 de ani, si acum asi vrea sa ma apuc sa renovez o casa mai veche care a fost a socrilor,problema e ca asi vrea sa imi vand apartamentul dar nu dispun de suma respectiva pe care o datorez banci 60000 ron.cum ar trebui sa procedez?sa gasesc cumparator care e dispus sa imi dea avans suma respectiva?si dupa ce se plateste va mai trebuii sa scriu apartamentul pe numele meu(deci sa platesc iarasi la stat?)