avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate marianGeorgescu

Activitate marianGeorgescu

ce parere aveti despre o plangere la CEDO in cazul meu? Credeti ca as avea succes?
multumesc frumos pentru amabilitate si pentru raspunsul dvs

din oficiu nu o sa intervina nimeni din interior, asta mi-e foarte clar asa ca nu-mi ramane decat sa fac eu sesizare. am aflat si eu ca trebuie sa ma adresez superiorului ierarhic al procurorului care semneaza rezolutia de NUP insa nu am reusit sa identific cine este acesta.

Intrebarea mea concreta: cine este superiorul ierarhic direct al Prim-Procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2?
acea decizie spune ca
In cazul plângerii formulate împotriva rezoluţiei, ordonanţei şi dispoziţiei din rechizitoriu, prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale sau clasarea, instanţa investită nu poate pronunţa soluţia prevăzută de art.2781 alin.8 lit.c din Codul de procedură penală.

deci cum ma poate ajuta pe mine acest lucru?
intre timp m-am mai lamurit.
pai nu ma intereseaza un recurs in interesul legii ci vreau sa stiu cum pot obtine un recurs simplu?
multumesc frumos pentru raspuns

ati putea va rog sa-mi explicati ce inseamna RIL nr 15706/4161/III-5/2008, decizia nr XLVIII din 4 iunie 2007? unde gasesc mai multe date in acest sens?
Buna ziua,

ma intereseaza catre cine pot adresa o plangere impotriva unei rezolutii de NUP a Prim-Procurorului de la judecatoria sect 2.

Concret cazul meu este urmatorul: am facut testul ADN pt stabilirea paternitatii asupra copilului fostei mele sotii (SUNT SIGUR CA NU ESTE COPILUL MEU pt ca la data conceptiei nici macar nu eram in tara).
Rezultatul testului arata ca este copilul meu insa eu sunt sigur ca angajatii INML au fost mituiti de fosta sotie ptr a da acest rezultat.

M-am adresat justitiei pentru a solicita refacerea testului dar mi s-a respins cererea desi am dat declaratii cum ca au existat nereguli sesizate de mine in desfasurarea testului.

In ce conditii se poate impune refacerea testului la o alta institutie? cine poate obliga mama copilului sa refacem testul la o alta institutie decat INML.

Justitia ma poate obliga sa platesc pensie alimentara 18 ani chiar daca eu stiu sigur ca nu e copilul meu doar pentru ca niste angajati ai INML au luat spaga dar eu nu am cum sa demonstrez asta?

Exista vreo prevedere legala care sa oblige la reexaminare IN ALTA INSTITUTIE (din strainatate?)

Multumesc