Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna. Eu si prietenul meu suntem nascuti in Buzau, dar ne-am luat apartament in Bucuresti si avem buletinul cu adresa noua. Vrem sa ne casatorim, dar am dori sa facem cununia civila in Buzau. Este vreo problema? Trebuie sa facem o cerere speciala in acest sens daca niciunul dintre noi nu locuieste in Buzau? Multumesc.
chiar nu judecam pe nimeni, intrebam serios, pt ca din mesaj se inteleg motive pt care acesti copii nu pot ramane nici la unul, nici la celalalt. iar sotul care cere divortul trebuie sa specifice in cerere si despre copii. ori ii cere el spre incredintare, ori cere doar unul, ori cere ca acesti copii sa-i fie incredintati mamei sau cumva. ar trebui ca sotii sa se inteleaga in privinta copiilor.
mama poate ramane in locuinta , cu copiii , iar sotul s-o ajute financiar pana va avea un loc de munca
pana la urma pe copiii astia ii vrea cineva? ca eu inteleg ca tatal e dispus sa-i lase cu mama copiilor in casa bun propriu al lui, doar sa fie liber, fericit si fara obligatii cu viitoarea sotie , mama nu are cu ce sa-i creasca..iar bunica de ce e disperata, ii e frica ca-i revin ei ?