avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Activitate Briana

Activitate Briana

Răspuns la discuția litigiu de munca
Dar toate actiunile noului angajator au vizat un singur lucru: sa ne dam demisia ca sa nu primim acele salarii compensatorii!!Asta nu are importanta in contestarea deciziei?
Stiu ca asa prevede codul muncii dar asta inseamna ca daca un angajator vrea sa scape de tine te trimite in delegare , iti ofera conditii de cazare mizere si sarcini sub nivelul functiei pe care o detii si totul este legal?
Răspuns la discuția litigiu de munca
Situatia este mult mai complexa in acest caz...
[ link extern ] /
Eu sunt printre colegii care care nu au mers la Bucuresti, am depus contestatie la instanta si de atunci sunt in concediu medical.
Nu vreau sa merg la Bucuresti pentru ca stiu ca voi fi umilita si trimisa la cine stie ce activitati doar cu un singur scop: sa fiu concediata disciplinar pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu!
Daca ma prezint la sediul din Iasi ma dau afara si ma trimit la Bucuresti unde am delegarea!
contestare decizie delegare

Buna ziua,

in cazul in care se contesta la Tribunalul muncii decizia de delegare se suspenda delegarea?Am primit decizie de delegare pt 60 de zile si am depus contestatie la instanta.Intrebare este ce fac in tot acest timp? Merg unde m-a trimis angajatorul pana se pronunta instanta?

multumesc