Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate kevin80

Buna seara. Am avut permisul luat pt prima data in Arges pt.viteza 102.km in localitate,cu 90 zile suspendare, amenda si puncte. Am stat pe bara circa 40 zile, dupa care mi-a promis cineva ca mi-l recupereaza prin contestatie. Mi-a cerut procesul verbal si numai stiu ce. Nu stiu ce a facut omul dar m-a trimis la judecatoria sect 2 cu o foaie si cu certificat de grefa. Le-am depus iar cei de acolo mi-au dat ceva pe baza careia mi-am recuperat permisul de la Udriste. In urmatoarele luni cei de la tribunal imi trimiteau tot felul de citatii, neprezentandu-ma la nici una. La vre-o un an si jumatate de la recuperarea permisului ma opreste un echipaj in Pitesti si uitand actele acasa m-a verificat. Am aparut cu permisul suspendat si mi l-au luat pe loc cu dovada fara drept de condus. 4 ore pe la politie am dat declaratii etc. M-am interesat dupa 3 saptamani la politia din Pitesti de starea mea si mi-au spus ca mi-au dat neinceperea urmaririi penale, fara amenda, fara nimic, dar ca au trimis dosarul la parchet. Si de 3 luni astept sa vina ceva acasa ,dar nimic.Cum pot urgenta?