avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET DE AVOCAT MANOLI ADRIANA

Activitate CABINET DE AVOCAT MANOLI ADRIANA

Răspuns la discuția Cum se repune un dosar pe rol?
faceti o cerere scrisa prin care solicitati repunerea pe rol a cauzei si achitati 1/2 din taxa de timbru pe care ati achitat_o cand ati depus cererea de chemare in judecata. O depuneti prin Registratura instantei sau prin posta si o sa se stabileasca un termen de judecata.
Răspuns la discuția citatie
intampinarea este un inscris prin care expuneti punctul dvs de vedere cu privire la cererea de chemare in judecata, apararile dvs si probele de care intelegeti sa va folositi pentru a va sustine apararaea.
Răspuns la discuția probleme cu o rata bancara
Dar sotia dvs stie ca a achitat? Poate sa ceara de la banca un extras de cont si veti vdea cu exactitate ce rate a achitat sotia si daca firma de asigurari a achitat ceva. In cazul in care sotia dvs nu a achitat, creditul a fost achitat de firma de asigurari, iar acum recupereaza debitul prin EOS
Răspuns la discuția mentiuni Reg Comertului
Daca aveti obiectul de activitate trecut in actul constitutiv al firmei, trebuie doar sa il autorizati, respectiv sa depuneti o declaratie tip la registrul comertului pentru a va elibera un certificat constatator privind autorizarea acestui obiect de activitate. Daca nu il aveti in actul constitutiv, trebuie sa completati obiectul de activitate al firmei cu acest cod caen, printr-o hotarare aga si depuneti la reg com :hot aga, act constitutiv actualizat si declaratii tip privind autorizarea
Răspuns la discuția Titlul de propietate cu semnul ?
pe vanzator. Dvs. nu trebuie sa mai platiti pretul si pentru sotie, dar faptul ca ea nu a semnat poate duce la anularea acelui contract. Trebuie sa va intariti dr. de proprietate luand si acordul ei. avand in vedere ca sotia nu va da acordul, trebuie sa luati o hotarare care tine loc de act de v-c. daca credeti ca ea va da acordul privind aceasta vanzare, puteti sa o notificati prin executorul judecatoresc sa se prezinte la notariat si prin act aditional sa declare ca este de acord cu aceasta vanzare.
Daca va da in judecata pentru anularea contractului de v-c, dvs, veti demonstra ca v-ati achitat de acea obligatie de intretinere. Renuntand la acea clauza in august 2005, contractul si-a produs efectele. Simpla declaratie ca aveti obligatia de intretinere nu reprezinta un contract, dar totusi este bine sa demonstrati in instanta faptul ca si dupa august 2005 i-ati ingrijit ( dovezi privind casa construita, alimente, medicamente etc.) in cuantum de 400 lei/luna
Răspuns la discuția buna
Da.
Răspuns la discuția ANRP
Nu este nici o diferenta. Daca ANRP-ul v-a chemat sa va exprimati optiunea (bani sau actiuni), nu mai este nici o etapa, urmand doar sa va vireze4 banii in cont, atunci cand va vine randul.
Răspuns la discuția Titlul de propietate cu semnul ?
Este incheiat la notariat? daca era casatorit cum a acceptat notarul sa va incheie un astfel de contract? Ati putea sa il dati judecata pentru "hotarare care tine loc de act de v-c", considerand eventual acel contract , o promisiune de vanzare-cumparare.