avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate ancutza2010

Activitate ancutza2010

Răspuns la discuția copii dosar curtea de apel
La ultima infatisaare s-a schimbat judecatorul, a venit o doamna, care habar nu avea despre ce este vorba in dosar, iar solutia a fost un copy-paste dupa ceea ce au scris cei de la ANAF, iar la recusrs... corb la corb nu-si scoate ochii, adica finantele au intotdeauna dreptate, , chiar daca nu exista fapta de eveziune sau macar suspiciune, ei pot dispune oricand de banii tai, asta la Cluj, ca na noi suntem..........
Buna ziua,

am avut un proces cu finantele timp de 4 ani , pentru susspiciune de evaziune fiscala pe care l-am castigat .
pentru suspiciune, finantele mi-au laut banii din contul firmei si nu au vrut sa mi-i mai inapoieze pe motiv ca am castigat procesele intentate de ele" motivatia a fost ca fapta nu exista " dar nu mi-a dat si recuperarea banilor.am fost nevoita sa deschid proces pentru recuperarea banilor iar acesta l-am pierdut in ambele instante.
vreau sa fac plangere impotriva statului roman la cedo, dupa ce dosar trebuie sa cer copii la instanta?
primul proces a fost penal si cel deschis de catre mine a fost contencios administrativ.
astept raspuns.
multumesc
Buna ziua,

Care este valoare taxei de timbru ce trebuie platita pentru proces in instanta la recuperarea timbrului de mediu?
Multumesc
va rog un model cerere de restituire timbrul de mediu pentru finante.
am nevoie pentru a putea actiona in judecata in vederea recuperarii timbrului de mediu.
doamnele de la finante au zis ca este un model de cerere, dar eu nu am gasit-o pe internet pana acum.
multumesc
Buna ziua,

care este perioada de pastrare(arhivare) a actelor la institutiile publice ?
multumesc
Buna ziua.
Vreau sa vand o cladire cu o vechime mai mare de 10 ani. Vreau sa va intreb daca facturarea se face cu TVA, sau intra in sfera de scutire. Societatea mea este platitoare de TVA.
Am avut un proces cu finantle pe care l-am castigat.Decizia s-a dat ca definitiva . Finantele mi-au luat din cont suma de aproximativ 85.000 lei in anul 2011.
Vreau sa le cer banii inapoi dar vreau sa-mi plateasca si "majorari" asa cum ne cer ei noua cand intaziem cu platile pentru bugete. Ce trebuie sau cum trebuie sa scriu pe cerere dpdv juridic ca sa pot cere acele majorari.
Buna ziua,
Recent am castigat si ultima batalie cu ANAF-ul( mi-au facut plangere penala pentru suspiciunea de facturi fictive si suspiciune de evaziune fiscala) am primit 3 NUP si o repingere impotriva NUP-urilor (tribunal) .problema este ca in anul 2011 au fost luati din cont 68700 ron si in ianuarie 2012, 23.877 ron, bani care se spunea atunci ca fac obiectul suspiiunilor celor de la control. Am facut contestatie impotriva proceselor verbale de control si impotriva solutiei de a lua din contul societatii respectivele sume, am primit raspuns ca se suspenda pana la pronuntarea definitiva a instanei, acest lucru s-a intamplat , problema este cum imi recuperez eu sumele si daca pot cere si eu la randul meu dobanda pentru ei si care este procentul maxim care pot sa-l cer.
Răspuns la discuția angajare cu CM partial
multumesc
Buna ziua,

As dorii sa-mi angajez fiul la societatea pe care o conduc,are 18 ani,cu un contract de munca tip part time,doar ca este elev.Pot oare face acest lucru?
Multumesc.