avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters141752

Activitate ContSters141752

Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Va multumesc amandurora, Corina si Mihaela. Ieri si astazi, doua zile cu suprize placute. Va urez sa vi se intimple si voua!!!! :vishenka::love1:


[ link extern ]
Răspuns la discuția sa ne jucam de-a scrisul :)
E bine cand se termina cu bine, iar ........ce-i mult strica. Recunosc .... unii chiar aveti talent de povestitori. =D>
Răspuns la discuția complicat: nu vreau sa fiu tata
Deci esti major. Felicitari! ........ fiecare raspunde pentru faptele sale. E bine cat iubirea e mare, intr-o relatie, dar e si mai bine cand exista si comunicare. Ar fi trebuit sa stiti ce asteptari aveti unul de la celalalt. Macar acum, in ceasul al XI-lea, stati de vorba SI ganditiva la copil, la viitorul lui, Si nu la voi. Un copil implica multa responsabilitate, trebuie dorit si iubit..... nu sa fie moneda de schimb intre "parinti".
ps. pe viitor...... exista si prezervativ..... si pilula de a II a zi.
Răspuns la discuția sa ne jucam de-a scrisul :)
Cea mai mare preocupare a lor era "purtatul de grija" vecinului....... cea mai mare bucurie era " sa moara vecinul" sa-i ia capra...... Dupa atata lapte si miere pe acel taram de poveste, sper sa vina un balaur ...... macar .... cu doua-trei capete si sa strice dulcele si tihnitul trai...... nu de alta dar va obosi acel popor de atata asteptare si poate pleaca pe alte meleaguri.:slap:
Adevarul!!!!!! v-ati gandit ca pe multi ii enerveaza, ii scoate din sarite.
La mine ..... ca si pe Corina ma enerveaza cand in uit ce am vrut sa spun tocmai in mijlocul discutiei.

Bine v-am regasit! O saptamana super! ...... daca se poate =D>=D>
Răspuns la discuția Solidaritatea la romani
Eu zic ca exista solidaritate; doar ca trebuie ca cineva sa faca primul pas.Ganditi-va la inundatiile din anii precedenti. Ca exista si persoane care nu cred in gesturi sincere si dezinteresate, si asta-i adevarat. ....... Putem sa-i invatam!!! =D>=D>=D>
Subscriu; atat la actiune cat si la parerea Corinei (pot sa-ti spun Corina? doar suntem toti prieteni ;) nuuuu? ) Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta trebuie sa luam atitudine.
Răspuns la discuția Salariu complet
toti salariatii sunt interesati de...."cu cat raman".... si nu de ce-i pe hartie. Ca e contribuabil ......stie; cat plateste angajatorul .....il lasa "rece", cat despre "atitudinea fata de Guvern si Traian Basescu" .....am vazut si la referendum si la alegerile pt. al II lea mandat :thumbdown: