avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra24

Activitate alexandra24

Răspuns la discuția Somaj tehnic
Inteleg ca desi are loc si diminuarea salariului aceasta modificare a salariului nu se opereaza in revisal si se va vedea doar pe statul de plata.
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Somaj tehnic
Multumesc mult pentru raspuns insa mai o nedumerire cu privire la modificarea salariului prin aceasta decizie prin care si salariile se reduc cu 75% in sensul ca nu trebuie operata in revisal separat de decizia de suspendare.(imi cer scuze pentru insistenta dar am vazut ca in revisal la suspendare cf art 52 alin 1 c nu se poate modifica si salariul si de aici nedumerirea mea?!)
Pe perioada somajului tehnic angajatorul plateste contributii catre stat?
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se intocmeste decizie colectiva sau decizie individuala?! conform art.52 alin.1 lit c care se inregistreaza in termen de 20 zile lucratoare in revisal de la data suspendarii.Salariul in revisal nu se modifica conform deciziei cu 75% ?
Nu stiu care este durata minima si maxima pentru care poate fi suspendat cim cu art,52 alin1 lit c si daca in perioada aceasta se achita contributiile la stat?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
as vrea sa stiu daca pot angaja pe functia de asistent manager pe cineva care nu are liceul cu un salariu de incadrare de 750lei sau trebuie sa aiba studii minime conform COR
Răspuns la discuția decizie pensionare
multumesc pentru lamurire...
Răspuns la discuția decizie pensionare
Buna ziua,data comunicarii deciziei de pensionare este data deciziei de pensionare ci nu data cand salariatul aduce decizia de pensionare angajatorului?
Răspuns la discuția am nevoie de califica?!
multumesc!
Buna ziua, as vrea sa stiu daca ,pentru a opera in revisal ,persoana desemnata de angajator trebuie sa fi urmat un curs de specializare,intrucat in legislatie am cautat si nu am gasit nimic in acest sens.Multumesc!
va multumesc
va multumesc,acest procent de 85% se acorda indiferent daca aleg sa stau 1an sau 2 ani acasa?am intalnit la anumite persoane interpretarea ca daca aleg sa stau 2 ani beneficiez de 75% nu de 85% daca aleg sa stau 1 an...eu din legea noua inteleg 85% indiferent de optiunea pe care o aleg...