avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate barboni rozalia

Activitate barboni rozalia

Buna,sunt gestionara la o sc cu punct de lucru si sefi vor sa-mi dea mai o gestiune in subordine(nu comasare sa devina o gestiune) la alt punc de lucru din cadrul sc.Este legal sa fiu gestionar la doua gestiuni?
Buna ziua,am cumparat o casa si adresa din acte nu figureaza la primarie desi impozitul se incaseaza pe adresa din actele casei.Am descoperit acest lucru vrand sa-mi schimb buletinul,cei de acolo au zis ca adeverinta emisa de primarie in legatura cu adresa nu corespunde.Ce pot face in legatura cu acceasta problema ca la primarie toata lumea de din umeri.
am ramas in concediu de crestere a copilului din 7 iunie 2011
buna ziua,
am cumparat o casa si in acte(cf,contract v-c,) am nr.1,impozit platim pe nr.1,adeverinte,cereri,adrese,etc de la primarie se fac cu nr.1,dar adresa nu figureaza nici in evidentele politiei si nici in planul de amplasare si delimitare sau planul de situatie,colac peste pupaza exista deja nr.1 si este situat in alta parte a localitati cu alt proprietar.
ce pot face sa rezolv treaba cu nr de casa,dar sa nu ma trimiteti la primaria localitati ca al fost deja si nimic.
multumesc
buna ziua,
am primit decizia de indemnizatie crestere copil si scrie ca se acorda incepand cu data de 30.09.2011,mai primesc si din urma sau trebuie sa fac contestatie.

buna ziua,am nevoie de o adeverinta pr casa de asigurari in baza ordinului 903/2007 pt o coasigurare ,are cineva asa ceva,multumesc
multumesc am gasit=D>
trebuie sa nasc in martie si as vrea sa stiu ce modificari sau produs la aplicabilitate
buna ziua,lamuritima va rog cum a ramas cu indemnizatia de crestere a copilului de la 1 ianuarie 2011,a aparut in monotorul oficial sau nu.
Răspuns la discuția Raport de gestiune zilnic
in raportul de gestiune se trece marfa indiferent de dommeniu.