avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate mimiela

Activitate mimiela

Răspuns la discuția Iesire la pensie
Multumesc pentru raspuns, poate gresesc eu, dar mie imi ies 12 ani si 10 luni de grupa
Răspuns la discuția Iesire la pensie
Multumesc pentru raspuns, poate gresesc eu, dar mie imi ies 12 ani si 10 luni de grupa
Buna ziua . Am lucrat din 10.12.1984-15.04.1985 fara grupa si din 12.05.1986 pana in 01.031990 si din 01.04.1992-01.04.2001 grupa a doua ..si lucrez in continuare . sunt nascuta in 15.09.1968, am studii superioare facute in timpul serviciului ... cand pot iesi la pensie de drept
Răspuns la discuția pensionare dupa noile norme 2025
63, 10 -5 = 58,1 nu 58, 10
cum sa dedus aceasta varsta, eu am calculat, dupa alt mesaj, ca ies la pensie la 58 ani si 3 luni ... ..63,10- 4,8 anii de grupa fac 58,3 ani nu 58.,10 ani mesajul anteriori pus de dv ,,Majorare:0,25x14=3,5 puncte.
Reducerea 4 ani si 8 luni daca indeplniti conditia de stagiu complet contributiv.,, si am 40 ani de vechime
16 mai 1986
Buna ziua, dupa noile norme de pensionare, daca lucrez din 1986 si pana in prezent , cu grupa a doua din 1986 pana in 2001. Cand pot iesi la pensie fiind nascuta in septembrie 1968
Buna ziua am obtinut o adeverinta, in care mi sau scazut toate golurile ...ori cum pot dovedi ca la acea institutie in acele timpuri erau calculate salariile diferit ...timpul lucrat ( tesut) si timpul pentru pregatire/ predare care putea de o satamana, iar asta putea fi de 2 ori pe luna, daca erau comezi mici ,dar tesute repede si mult ..iar in cele doua saptamani, eram pontate la salariul de baza ..bani luam ...dar cum acea institutie poate sa imi dea totalul vechimii daca nu are decat copii ale cartilor de munca ..lucrez de la 15 ani si ma lupt cu morile de vant pentru vechimea mea asta este adevarul ...daca nu pot dovedi salarizarea la acel moment, la acea societate a UCECOM ...colegele mai in varsta au pierdut si ele ani, iar noi decreteii luptam sa nu ii pierdem dat tot fara izbanda deci ? puptem sau nu dovedi
Buna ziua, unde pot dovedi ,ca in cartea de munca nu este trecuta vechimea cum trebuie...am lucrat la SC Munca si Arta Galati , ori golurile de productie sunt scoase din vechime, desi eram pontate , Adica zi de zi cand teseam se ponta 8 ore si se platea salariu de baza plus sporul pentru metrajul facut .. iar cand predam covoarele si urzeam eram pontate 8 ore, dar faca tesere ..dar in cartea munca este trecut gol de productie ,nu zile ne lucrate , dar la pensie se taie toata acea perioada de gol
Cu tot respectul,dle Carp Mircea , dar legislatiape care ati mentionat o , nu este pentru cei cu grupe de munca si vechime peste 35 ani ..ori tot dv. mi ati raspuns ca cei 14 ani de grupa a doua imi scade din cei 63, 10 ani 4, 8 ani deci 58,3 ani este pensionarea de drept si la acea varta voi avea alta vechime