avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate veronicam

Activitate veronicam

Buna ziua, detin un Pfa care are ca si obiect de activitate "Comertul cu autoturisme", din 2016. Doresc sa depun o cerere prin care sa primesc numere de proba valabile un an de zile.

Singurul impediment juridic este "volum mediu de vanzari de cel putin 10 vehicule pe luna in ultimele 6 luni", ceea ce este extrem de greu de realizat avand in vedere situatia economica de acum.

Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a obtine aceste numere ne avand atingand rulajul mentionat mai sus.

Multumesc!
Buna ziua!
Daca nu are conturi, nimic pe numele lui sa înțeleg ca nu i se poate întâmpla nimic? Nu recuperez nici cheltuielile de judecată? In acest caz poate să continuie cu tot felul de mizerii.
Buna ziua!
Cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte civile definitive, dacă debitorul nu are nimic pe numele lui.
Care este modalitate de punere în aplicare a sentinței civile în acest caz,?
Multumesc!
Buna ziua,
Daca o persoana are calitatea de colaborator al Securitătii, poate, ( are dreptul) sa ocupe functie de director in institutie publica?

Multumesc anticipat
Sporuri

Se trec in Revisal sporurile care se acorda ocazional??

Multumesc
Multumesc!
Voucher de vacanta 2022

Care este valoarea voucherelor de vacanta care se poate acorda unui salariat in anul 2022? Dacă o persoană este in concediu medical mai mult de 30 zile, poate beneficia de voucher de vacantă? Se poate acorda in același an si voucher de vacantă si indemnizația de hrană lunară?

Multumesc anticipat
Cine poate sa asigure paza institutiilor, eu cred ca trebuie sa fie personal calificat si cu atestat .
Multumesc mult!
Buna ziua,

O institutie publica are obligati de a avea portari, angenti paza, guarding, in perioada programului in care exista flux mare respectiv in intervalul orar 7-16.
Daca da, va rog temeiul legal.Multumesc anticipat.