avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate veronicam

Activitate veronicam

ce inseamna (62A 7L)
da.
De ce avize,autorizații este nevoie pentru deschiderea unui parc auto sekond hand?
Mulțumesc!
Buna ziua. O persoana care nu are stagiul complet de cotizare pentru pensionare, poate beneficia de reducerea varstei de pensionare pt ca a crescu doi copii:( ex. feb.1964 , doi copii cand poate sa iasa la pensie)
Daca un salariat este in concediu medical, se poate angaja o alta persoana pe postului celui aflat in CM, pe perioada cat este in concediu medical.

Multumesc.
Bună ziua!Va rog să-mi spuneți cum se aplică sporul de 15% la salariul de baza conform HG 751/2018 ținând cont de ordonanțele trenuleț emise din 2018 până în prezent.Se aplică la salariul de băza din 2025 dacă certificatul de handicap grav a fost emis în 3025.Multumesc!
Buna ziua!
Daca o persoană are grad de handicap accentuat, la implinirea varstei de pensionare afecteaza intr-un fel negativ calculul pensiei ( cuantumul pensiiei)?
Contribuții pt contract, drept de autor 2024
Ce rețineri sunt pt contract încheiat în baza legii nr.8/1996 (drept de autor,prestări servicii artistice) în cazul unui student, unui cetățean străin,unui pensionar sau unui angajat.
Mulțumesc.
Bună ziua.Daca am un contract individual de muncă încheiat pe perioada determinata,iar la expirararea contractului, exemplu ;expiră în 30.08 fiind vineri îmi încheie un nou contract în 30.o8 cu începere din 2 ..09.(luni) eu ne lucrând în 31 .08 si 01.09 fiind zile nelucrătoare,este OK încheiat?
Multumesc mult! O zi frumoasa.