avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate zetea ovidiu

Activitate zetea ovidiu

Discuție ciudat
azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. m-a sunat cineva spunand ca este un angajat cosmote si ca pe factura mea au aparut ceva apeluri internatiuonale si ca voi avea de platit 200€.Toate astea datorate unei erori din calculatorul lor.M-a pus sa formez un numar, si sa sun, iar apoi spunea ca se rezolva problema.Apoi a zis sa formez din nou ceva numar, care la sfarsit avea ultimele 6 cifre din codul numeric.Asta a fost tot dar apoi, surpriza. Am primit un mesaj cum ca eu am reincarcat un numar de telefon cu 5 euro.Asta imi apare si la cost suplimentar.Poate cineva sa imi explice daca aceasta treaba este adevarata.Si daca nu, cum se face ca a reusit sa transfere credit?
Discuție album
povestea este astfel: eu impreuna cu clasa mea am incheiat un contract cu o firma de albume foto pentru cls a12a. la semnarea contractului, trebuiau data jumatate din suma, adica 2252 ron, dar au fost dati doar 2100 lei, adica, 2 colegi au uitat sa aduca banii, dar contractul s-a semnat, avand in vedere ca acei bani care lipseau trebuiau restituiti in decurs de 30 de zile, dar nu s-a intamplat astfel.Acum la sfrasitul anului, acea firma a incalcat contractul si a intarziat aproape o luna cu albumele, care au fost aduse intr-o stare foarte proasta, din unele lipseau poze, altele aproape ca se dezlipesc, iar unele poze erau sub asteptari, fata de ceea ce ne-au zis ei cand au venit la prezentare si nu am primit tot ceea ce ni se promisese prin contract, adica, o poza mica, si una mare pentru fiecare ele in parte.vreau sa stiu cine a incalcat cel mai grav contractul, si daca este posibil ca noi, sa nu mai platim a doua transa de bani catre firma respectiva.
Discuție curs INM
buna ziua.in ce localitate se pot face cursurile INM pentru procurori?exista si altele inafara de Bucuresti?cat timp dureaza?se pot incepe inainte de a termina facultatea de drep, sau trebuie sa ai facultatea terminata, si doar apoi ai dreptul de a participa la acel curs?
exista vreo diferenta intre un student care absolveste la stat, si unul care absolveste la particular, in momentul in care ambii merg la INM? cel de la stat are un oarecare avantaj? sau totul depinde de acel examen si nu se tine cont de tipul universitatii(particalar sau de stat) absolvite?
As vrea sa stiu daca este posibil, daca absolvesc o facultate particulara, sa ajung procuror si in ce fel? Am citit undeva ca cei care termina la "drept" pot intra intr-un fel de practica cativa ani si pot ajunge procurori, renuntandu-se la acel curs care trebuie facut in prezent. astept un raspuns, va multumesc frumos.