avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate chitoiu

Activitate chitoiu

Răspuns la discuția perimare?
multumesc
Discuție perimare?
Servus. Se poate invoca perimarea unui dosar de executare silita avand in vedere obtinerea incuviintarii in luna 11 din 2013 , iar titlul de executare fiind datat luna 01 an 2015 ? Multumesc anticipat
Discuție ce articole
Servus . Ce articole ale NCPC ori CC stau la baza unei contestatii la executare ? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Prescriptie
2004 si nu s-a platit de atunci si nici nu s-a intreprins ceva in verederea recuperarii creditului. Nu a fost chemat nici in instanta , decat EOS KSI au facut cateva notificari incepand cu 2012 , ca in anul 2013 sa fie incuviintata cererea de executare silita, la care s-a trecut printr-o notificare a executorului judecatoresc abia acum pe 29 ian 2015!
Multumesc anticipat
Cine dispune cuantumul taxei de timbru si cand ? Multumesc
Discuție Prescriptie
Servus . In ce conditii un credit neplatit se prescrie ? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Doresc sa atac o executare
Din cate stiu debitorul a plecat din tara in 2004 . De atunci nimeni nu a platit , nimeni nu a fost chemat in judecata , nimeni nu a fost ,,suparat" ! Acum ...cum de nu s-a prescris ? au trecut 11 ani ! Iar de la data de cand a fost incuviintata executarea asupra mea , (2013) , a mai trecut ceva timp. Sa inteleg ca eu voi fi cel ce va plati , si.... chiar si peste 100 ani?
multumesc
Răspuns la discuția Doresc sa atac o executare
Documentul ce tocmai l-am primit este emis de catre executor judecatoresc ! Culmea printr-o incuvintare din 2013 a tribunalului sector 2, pentru un credit din 2004 ! Si suntem in 2015 !!!!
Discuție procedura
Servus . Doresc sa atac o executare silita impusa aberant , printr-o cerere in instanta , intrebarea este, daca pot cere cheltuieli de judecata , spre a-mi recupera taxa de timbru?
Multumesc anticipat
Servus . Iata faptele : am primit o instiintare de executare datata din data de 7 ian 2015 pentru un credit din 2004 , nu al meu , insa eu fiind girant . Din cate stiu creditul fiind neplatit inca de atunci , s-a prescris , trecand mai mult de 3 ani de la data ultimei recunoasteri ( plata). Din 2013 am fost bombardat de EOS cu fel de fel de citatii si avertismente caraora nu le-am dat atentie , insa acum in 2015 m-am trezit cu un document de executare pe o suma aberanta , referitoare la acel credit, suma ce a fost trimisa si societatii unde lucrez.
1. Cum pot ataca aceasta aberatie de executare ?
2. Cat costa taxa de timbru ?
3. Unde depun cererea de stopare a acestei executari ?
Multumesc anticipat