avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate morar dorina

Activitate morar dorina

buna ziua, am platit o polita valabila cu data de 06.02.2017, dar am reusit sa inscriu masina cu data de 02.02.2017, bineinteles ca mi-a respins dosarul ca nu era valabila asigurarea. Ca sa nu pierd randul si sansa sa inscriu masina am facut o alta polita cu data de 02.02.2017. Intrebarea mea este: pot sa recuperez cumva banii pe una din polite? multumesc frumos pt raspus.
Răspuns la discuția platitor de TVA
multumesc frumos pentru raspuns, activitatea este transport international de marfa.
o seara buna.
Discuție platitor de TVA
buna seara, am o intreprindere individuala sunt neplatitor de TVA dar vreau sa trec la platitor de TVA imi puteti spune dupa ce declarati am de facut si cand trebuie depuse? multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția depunere declaratii
multumesc pentru raspuns
buna, sunt intreprindere individuala si nu am depus acele declaratii pt iulie si august cu OUG 58/2010, ce mai pot sa fac? daca am pierdere pt aceste luni mai trebuie depuse?
Răspuns la discuția trecerea firmei din II in SRL
multumesc
buna, va rog frumos sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a trece o firma de la intreprindere individuala la statutul de SRL. iar pentru a fi platitor de TVA trebuie doar sa merg la finante si sa declar ca vreau sa platesc TVA sau trebuie sa indeplinesc alte conditii?
multumesc pentru ajutor
Răspuns la discuția amortizarea unui camion
multumesc frumos.
buna seara, va rog sa imi explicati cum se amortizeaza un camion, mentionez ca am o intreprindere individuala. multumesc.
Răspuns la discuția schimbul valutar
adica s-au schimbat niste bani din contul de euro s-au vandut si au intrat in contul de lei, vreau sa stiu daca aceste operatii trebuie trecute in registrul jurnal de incasari si plati. multumesc.